skip to Main Content
A1 Telekom Austrija udružuje se sa Ultra 4K Extreme
A1-telekom-austrija-udruzuje-se-sa-ultra-4k-extreme

Autor

A1 Telekom Austria Group potpisao je partnerstvo sa Ultra 4K Extreme LLC za evropsko tržište.

Počev od decembra 21, A1 Wholesale Broadcasting pružaće tehničke usluge međunarodnom TV kanalu Ultra 4K Extreme, koji nudi programe u UHD kvalitetu na engleskom i ruskom jeziku. Kanal je već dostupan na teritorijama koje pokriva Eutelsat 16 Satelit na stepeni istok.

Komentirajući razvoj događaja, Elena Petrova, šef A1 Veleprodaje Broadcasting, rekao je: „Drago nam je što smo započeli ovu važnu saradnju i podržali pokretanje ovog uzbudljivog UHD kanala. Ponosni smo što smo izabrani za glavnog tehničkog partnera Ultra 4K Extreme kanala koji pruža njihov zanimljiv sadržaj kablovskim i IPTV operaterima u Evropi preko naše platforme direct2home koja radi u teleportu Aflenz, Austrija. Radujemo se postizanju velikog uspjeha sa Ultra 4K Extreme LLC u 2021 ”.

Ornella Furman, izvršna producentica Ultra 4K Extreme, dodala je: „Drago nam je što smo jedan od prvih kanala koji je uveo 4K sadržaj na evropsko tržište i drago nam je što A1 Telekom Austria Group ima strateškog tehničkog partnera. Nadamo se da će naša zajednička saradnja biti plodna i da će Ultra 4K Extreme TV kanal naići na pozitivan odgovor evropske publike “.

Srodno

Vezani članci

lci-hd-kodiran-na-astra-19.2°-e

LCI HD kodiran na Astra 19.2° E

Nakon 6 godina FTA emitovanja  francuski informativni kanal LCI HD koji emituje sa satelita Astra 1N (19,2°E) ponovo je kodirao...

Back To Top
×Close search
Search