skip to Main Content
Amazon nadograđuje korisnički interfejs

Amazon je započeo sa dugom nadogradnjom svog korisničkog interfejsa.

Nadogradnja – 18 mjeseci u izradi – počela je s uvođenjem u ponedjeljak i očekuje se da će biti raspoređena širom svijeta do kraja ljeta. Dizajn utječe na uređaje u dnevnoj sobi, kao što su pametni televizori i Amazonove vlastite Fire TV uređaje, kao i na Android aplikaciju. Nadogradnje na iOS i web će uslijediti kasnije.

U postu na blogu, paketi za šoubiz kompaniju su rekli da će promjene učiniti Prime Video „manje zauzetim i neodoljivim“.

Ostale su poznate šine, sada s većim pravokutnim slikama za promoviranje pojedinačnih emisija i filmova.

Pojednostavljeni meni za navigaciju pojavljuje se na okomitoj bočnoj traci. Odatle će korisnici pronaći šest primarnih stranica: Find, Home, Store, Live TV, Free with Ads i My Stuff. Predmeti koji su dostupni u sklopu Prime Video paketa ili su već kupljeni označeni su plavom kvačicom, dok je sve što je potrebno kupiti za iznajmljivanje ili čuvanje označeno ikonom vrećice za kupovinu.

Find je dizajniran da pojednostavi proces pretraživanja, omogućavajući korisnicima da „pretraže određeni naslov“, „istraže različite žanrove i kolekcije“ ili „filtriraju rezultate prema žanru ili 4K UHD-u“.

Početna stranica ima pristup drugim pretplatama, novu traku za nastavak gledanja i Top 10 onoga što je u trendu drugdje. Sportski podmeni olakšava put ka Amazonovom rastućem sportskom listu koji je ranije bilo teško pronaći.

 

Vezani članci

Disney dječji kanali na MAX TV-u

Disney dječji kanali na MAX TV-u

Hrvatski Telekom (HT) od 1. kolovoza svojim MAXtv pretplatnicima nudi Disney Channel i Disney Junior. Ovo je uslijedilo nakon obnavljanja...

IPTV dominira u Sloveniji

IPTV dominira u Sloveniji

IPTV nastavlja rasti na račun ostalih tehnologija prijema plaćene televizije u Sloveniji. Prema podacima koje je objavio regulator Akos, imao...

Back To Top
×Close search
Search