skip to Main Content
Audi postaje službeni partner za inovacije Sky Sportsa

Audi se udružio sa Sky Sports-om kako bi postao njegov prvi partner u inovacijama.

Partnerstvo je planirano i posredovano između doktora znanosti Omnicom Media Group i Sky Media

Kao dio odnosa, Audi će sponzorirati Power Meter, ‘herojsku’ inovaciju Sky Sports-a, koja će biti predstavljena u drugoj sezoni serije The Hundred – pionirski, visokooktanski format 100 lopti u kriketu.

„Izuzetno sam uzbuđen zbog našeg novog partnerstva sa Sky Sports-om, domom sporta,” rekao je Tony Moore, šef marketinga, Audi UK. premium mobilnost, kroz progresivnu tehnologiju.”

Ostali ključni elementi uključuju kreiranje TV kreativa po narudžbi koji slavi usklađenost Audija, Sky Sportsa i Inovacije i kobrendiranog društvenog sadržaja koji će trajati do kraja 2022.

Steve Smith, izvršni direktor, Content u Sky Sportsu, rekao je „Ponosni smo što smo inovativni na ekranu kako bismo stvorili iskustva koja vole naši kupci. Ovo je za nas prvo partnerstvo te vrste i nismo mogli tražiti bolji brend za saradnju.”

Partnerstvo počinje ove sedmice.

Vezani članci

4ig-se-slaze-sa-spacecomovim-dogovorom

4iG se slaže sa Spacecomovim dogovorom

Mađarska info-komunikacijska kompanija 4iG sklopila je novi ugovor o kupovini manjinskog udjela u Spacecom. U skladu sa prethodnim odobrenjem izraelskog...

Spas Rusev kupuje Bulsatcom

Spas Rusev kupuje Bulsatcom

Vodećeg bugarskog pay-TV operatera Bulsatcom kupio je preduzetnik Spas Rusev za između 120 i 130 miliona evra. Broadband TV News...

NOVI KANALI U TOTAL TV PONUDI!

Novosti u Total TV paketu

I u paketu TOTAL TV Slovenija i u paketu TOTAL TV BIH promjene. Dječiji TV program IDJ KIDS HD stigao...

Back To Top
Search