skip to Main Content
ClipMyHorse.TV lansiran u Njemačkoj putem Skya i HD +
Clipmyhorse.tv-lansiran-u-njemackoj-putem-skya-i-hd-+

Autor

ClipMyHorse.TV, novi TV uz naplatu za ljubitelje konjičkog sporta , pokrenut će se u Njemačkoj 2. aprila 2021.

Linearni 24 – satna usluga će biti dostupna u HD rezoluciji u trendu pretplatnički paket na satelitskom sistemu Astra (19. 2 ° istočno) u ponudi operatora platne platforme Sk y Deutschland i HD +. Distribucija će se vršiti na transponderu 30 (03. 656 V, SR 22. 00 0, FEC 2/3 ).

Kanal zajednički vode ClipMyHorse.TV Operations GmbH i Sportdigital TV Sendend und Produktions GmbH. Glavni dioničari koji stoje iza ClipMyHorse.TV su poduzetnik Klaus Christian Plönzke i Ludger Beerbaum, četverostruki olimpijski prvak u skokovima u konkurenciji.

“Pokretanje ClipMyHorsea .TV je još jedan važan korak za proširenje naše ponude i da sada uz Sportdigital Fußball i EDGEsport možemo na tržište plasirati i treći kanal s velikom bazom obožavatelja i izuzetno atraktivnim ciljnim grupama “, rekao je u Hamburgu izvršni direktor Sportdigitala Gisbert Wundram.

Raspored pokriva sve teme povezane s konjičkim sportovima, kao što su dresurni i revijalni skokovi, uzgoj konja ili svakodnevni treninzi. Tu su i događaji uživo sa takmičenjima u međunarodnim dresurnim i takmičarskim takmičenjima. ClipMyHorse.TV takođe pruža priče i uvide iz konjičkog svijeta u dokumentarnim filmovima i izvještajima.

Srodno

Vezani članci

lci-hd-kodiran-na-astra-19.2°-e

LCI HD kodiran na Astra 19.2° E

Nakon 6 godina FTA emitovanja  francuski informativni kanal LCI HD koji emituje sa satelita Astra 1N (19,2°E) ponovo je kodirao...

Back To Top
×Close search
Search