skip to Main Content
Digi SK lansira novi Platinum paket

Novi programi stižu gledaocima satelitske i kablovske platforme DIGI Slovakia. Operater u ponudu uključuje novi paket Platinum programa koji će gledaocima donijeti dodatne tematske programe.

Platinum paket će obradovati i zahtjevnije filmofile, koji će uz novi paket dobiti filmske programe Cinemax 1 HD , Cinemax 2 HD , Film Europe , dokumentarac Travelxp i stanicu za odrasle XMO .

Novi Premium paket sadrži 112 programa, od kojih je 47 u HD rezoluciji ( HDTV). Prilikom prelaska s drugog operatera, novi korisnici mogu koristiti instalacijski bonus uz koji dobijaju satelit i instalaciju besplatno.

Premium paket uključuje sve stanice osnovnog Standard paketa, proširenu Premium tarifu i pored ovih programa uključuje i kino stanice Cinemax 1 HD i Cinemax 2 HD , koji će donijeti američku ili svjetsku produkciju. Sve to u HD rezoluciji.

Platinum paket uključuje i kanal Film Europe , koji gledaocima nudi najbolje evropske filmove svih žanrova, nagrađivane na međunarodnim i domaćim filmskim festivalima i takmičenjima.

Travelxp program namijenjen je avanturistima i putnicima , koji nudi dokumente koje sami izradite. Gledaoce će odvesti na najpopularnija i najzanimljivija mjesta na svijetu. Tako možete upoznati različite kulture iz udobnosti vlastitog doma.

U novom Premium paketu nalazi se i muški erotski program namijenjen odraslim gledaocima XMO -a .

Platinum paket dostupan je korisnicima satelitskih i kablovskih usluga Digi Slovakia za 19,60 evra mesečno, bez ikakvih obaveza.

Vezani članci

kodiran-kanal-rtvs-sport-na-51,5e

Kodiran kanal RTVS Sport na 51,5E

Sportski kanal RTVS Sport,slovačkog javnog emitera RTVS (Radio televizija Slovačke) više nije dostupan nekodirano preko satelita Belintersat 1 (51,5° E)...

novi-trt-paket-za-evropu-na-42e

Novi TRT paket za Evropu na 42E

Turski javni emiter TRT pokrenuo je novi  multipleks sa programima u visokoj definiciji (HDTV ). U sklopu paketa emituju  stanice:...

Back To Top
×Close search
Search