skip to Main Content
Dizi se širi na UAE
Dizi-se-siri-na-uae

SPI/FilmBox, je pokrenuo Dizi na du-ovoj TV platformi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ( UAE) u saradnji sa kompanijom za upravljanje licenciranjem sadržaja, SAWA Rights Management (SRM).

SPI-jev dugogodišnji partner i jedan od vodećih pružatelja telekomunikacijskih usluga u UAE , du će ponuditi SPI-jev vrhunski turski dramski centar Dizi u paketu “Arabic Essential”.

Komentirajući razvoj, Murat Muratoglu, šef distribucije u SPI International, rekao je: “Turske serije su posljednjih godina postale globalni fenomen i izuzetno su popularne na Bliskom istoku. Apsolutno nam je zadovoljstvo učiniti zadivljujući svijet Dizija dostupnim većem broju domaćinstava u UAE sa du kroz naše partnerstvo sa SAWA-om.”

Ali Ajouz, izvršni direktor UAE- baziran na SAWA Rights Management, dodao je: „Još jednom smo oduševljeni što našim klijentima platforme širom Bliskog istoka donosimo priliku da dodaju Dizi, TV kanal vrhunskog kvaliteta i zabavom koji će zadovoljiti i najzahtjevnije TV gledaoce . Pored dodavanja Dizija u du-ov Essential-Arapic paket, radimo naporno da Dizi dodamo na što više platformi.”

Vezani članci

rt-de-ponovo-na-satelitu-eutelsat-16e

RT DE ponovo na satelitu Eutelsat 16E

Nakon kratke pauze, ruski informativni kanal RT DE (RT auf Deutsch)opet je dostupan na satelitu Eutelsat 16A(16E).Kanal emituje na  originalnim...

Back To Top
×Close search
Search