NTV 101 iz Prijedora od sada kao TV Illyricum

Osnivač Fondacije Dobra Televizija, Mahir Žiško objavio je na svom Facebook profilu da je lokalna televizijska stanica iz Prijedora, NTV 101 od sada u vlasništvu ove Fondacije.

“Nakon višemjesečnih priprema, te uz podršku i odobrenje Regulatorne agencije za komunikacije, danas je u Sarajevu završen proces preuzimanja prijedorske televizije NTV 101 od strane novog vlasnika Fondacije Dobra Televizija. Sjedište televizije će od sada biti u općini Trnovo, tačnije na prostoru buduće Slobodne zone – Grada Ilirikum, na Bjelašnici, a uz promjene sjedišta televizija mijenja i direktora i ime pa će novo ime ovoga nekada popularnog TV kanala od sada biti “TV Illyricum“, a za novog direktora će biti raspisan konkurs. TV 101 odnosno TV Illyricum je već dostupna gledateljima širom BiH i svijeta putem platformi, MTEL-a, a uskoro sa dobivenom nacionalnom frekvencijom”, stoji u saopštenju gospodina Mahira Žiška.

TV stanica je trenutno dostupna i preko streama na adresi TV Illyricum.

media-sat.net

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top