Skip to content

English Club TV starta u Sloveniji

english club

Edukativni kanal English Club TV starta u T-2, drugom po veličini telekomunikacijskom provideru u Sloveniji.

English Club TV dostupan je preko satelita Astra 4A koji pokriva evropski, azijski, afrički, sjeverno-američki i južno-američki kontinent.

Vlasnik English Club TV Group je grupa produkcijskih, edukativnih i distributivnih kompanija koja posluje širom svijeta u oblasti obrazovanja engleskog jezika.

Andrew Semchenko, izvršni direktor English Club TV Group, rekao je: „Ne sumnjam da će English Club TV podsticati interesovanje slovenačkih gledalaca za učenje engleskog jezika i da će biti izvor inspiracije za djecu, mlade i odrasle koji tek prave prve korake da budu dobri  u engleskom. Želio bih pozvati naše gledaoce da posjete našu web stranicu (www.english-club.tv/channels/schedule) kako bi dobili informacije o našem rasporedu gledanja, edukativnim emisijama, dnevnim filmovima i interaktivnim programima za djecu. Nadamo se da će naše gledaoce u Sloveniji dovesti korak bliže savršenom engleskom.”

 

English Club TV je pokrenut 2008. godine. Od 2010. dostupan je u zemljama CIS-a, a od 2011. u centralnoj i zapadnoj Evropi. Sadržaj kanala čine dokumentarni filmovi, igrani filmovi, crtani i muzički spotovi, koji su prilagođeni učenju engleskog jezika.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept