Na Kosovo vraćeni kanali Arene sport

Nezavisna komisija za medije (NKM) na jučerašnjoj sjednici poništila je svoju odluku donijetu 3. oktobra 2023. godine kojom je obustavila sportske kanale „Arena“, javlja danas KoSSev pozivajući se na kosovski Kalzo.

Riječ je o paketu Arena sport kanala, koji je u septembru ukinut sa programa više kablovskih operatora na Kosovu, koji su u ponudi imali Arenu, zbog prikazivanja spota kojim su se kao heroji proslavljali ubijeni osumnjičeni napadači u Banjskoj kada je ubijen narednik Kosovske policije.

„Nezavisna komisija za medije je danas ukinula svoju odluku, vraćajući sportske kanale ‘Arena’ uz obrazloženje da su se okolnosti ovog slučaja promijenile, spominjući izvinjenje operatora, garanciju da se tako nešto više neće ponoviti i da je ‘dobijena prava lekcija’“, piše Kalzo.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top