Telemach predstavio novi EON Video Klub: Novi nivo iskustva gledanja sadržaja

Kompanija Telemach BH danas je lansirala novi EON Video Klub, koji transformiše iskustvo gledanja filmova i serija u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfaceom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline.

Sve ovo je već dostupno svim EON korisnicima bez dodatnih troškova u okviru EON Video Kluba, sa preko 25.000 naslova filmova, serija i dokumentaraca, čineći Video Klub najvećom platformom videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

EON Video Klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja, čineći svaku filmsku večer posebnom.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskustvo, uključujući i sigurno okruženje za djecu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Emina Dervišević, direktorica Sektora za razvoj proizvoda u Telemach BH je dodala: „Novi EON Video klub je dokaz naše posvećenosti u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i praćenju svjetskih trendova u domenu načina gledanja sadržaja za sve generacije. Sigurni smo da će novi EON Video klub osvojiti naše korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcionalnostima među kojima posbeno izdvajamo opciju gledanja sadržaja offline, čime postavljamo novi standard za streaming zabavu, osiguravajući da su najbolji u filmovi i serije dostupni bilo gdje i bilo kada na mobilnom ili tablet uređaju.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top