Televizijski kanali United Media postižu izuzetnu proljetnu gledanost, vodeći na tržištima

televizijski-kanali-united-media-postizu-izuzetnu-proljetnu-gledanost,-vodeci-na-trzistima

Proljetni programski raspored u svim zemljama imao je iznimnu gledanost, izvijestio je Odbor za program United Media Program. Ovaj izuzetan uspeh pokazuje nepokolebljivu posvećenost United Media-a da svojoj publici pruži vrhunsku zabavu.

Nova Broadcasting Group u Bugarskoj je najgledanija komercijalna televizijska stanica u zemlji. Nakon veoma uspešnog jesenjeg rasporeda, može se pohvaliti jednako impresivnim rezultatima ovog proleća. Prosečan udeo publike u udarnom terminu bio je 30,2 odsto, dok je druga najgledanija stanica u zemlji zabeležila udeo od 23,1 odsto.

Izuzetne ocene svedoče o našoj strateškoj viziji, inovativnom pristupu i posvećenosti izvrsnosti.

Rijaliti šou “Power Couple” sa 27,3%, “Hell’s Kitchen” sa 33,5% i “Your Face Sounds Familiar,” sa neverovatnih 45,6% udela, bili su neki od formata koji su privukli pažnju gledalaca. Uspjehu su dodatno pomogli poznati programi poput “Kitchen Nightmares”, Devil’s throat 2″ i “Undercover Boss”.

Nova TV u Hrvatskoj i dalje se pozicionira kao najgledanija komercijalna televizijska stanica u zemlji. Od 1. martaSt do 15. aprilaTh, novin udarni udio iznosio je 30,2 % , dok je njen glavni konkurent u istom periodu biljezio 18,6 % . Nova TV je i dalje najbolja opcija za gledaoce zbog svog dobro odabranog programa.

Emisije “Your Face Sounds Familiar” i “I Can See Your Voice” zabeležile su akcije od 39%, odnosno 30%. Serija “Najbolji ljudi”, iz naše produkcije, ostvarila je udio od 33%, a takmičarski show “Survivor” imao je 25% udjela. Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije postavile su rekorde sa 55%, a informativni program “Dnevnik” 27%.

Nova u Srbiji je najgledanija kablovska televizija u zemlji sa 7,2 odsto udela u udarnom terminu. S obzirom na distribuciju SBB-a, gdje je Nova isključivo dostupna, ova televizijska stanica postiže bolje rezultate gledanosti od svih komercijalnih emitera u zemlji. Sa udelom od 24 odsto, takmičarski format “Survivor,” sada u svojoj trećoj sezoni, nikada ne propusti da uzbudi gledaoce. “Survivor Plus” je prikupio 20% udela, “24 minuta sa Zoranom Kesićem” 14%, a “Utisak Nedelje” 10%.

Nova u Bosni i Hercegovini je ovog proljeća najbolje ocijenjena televizijska stanica u zemlji, bilježeći rast udjela u udarnom terminu od 26% u odnosu na isti period prošle godine. TV Vijesti u Crnoj Gori ostaje najgledaniji kanal u toj zemlji, dok je Nova M među prva tri.

Nadovezujući se na ovaj zamah, United Media će nastaviti da ulaže velika sredstva u produkciju i razvoj originalnih formata. Naš cilj je da održimo i prevaziđemo ove izuzetne standarde, osiguravajući da naš sadržaj ostane na čelu industrije. United Media ostaje posvećen pružanju inovativnog i angažovanog programiranja, osiguravajući da predstojeći jesenji raspored ne samo da će ispuniti, već premašiti visoke standarde koje je postavila naša uspešna prolećna linija.

Takođe, informativni kanal N1, koji emituje svoj program u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, dosledno beleži značajne rezultate gledanosti. Oni su najgledaniji informativni kanal na platformama na kojima emituju.

Izvor:

Bugarska: GARB, TG 18-59 Live+Timeshifted+Guests, 14.2.-21.4.2024., PT: 17:30-24

Nielsen: Cro, Ser, BiH, Mne, TG 18-59 Cro, 18-49 SBB Live+As Live Serbia, 18-54 BiH, 10+ Mne, 1.3.-15.4.2024., PT 19-23

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top