United Media stipendije na Univerzitetu Oxford

united-media-stipendije-na-univerzitetu-oxford

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, uspješno se udružila sa Univerzitetom u Oksfordu kako bi svoje novinare poslala u renomirani Rojtersov program stipendiranja novinara.

Reuters Institute Journalism Fellowship Program 2024 je veoma prestižna prilika za novinare iz cijelog svijeta da provode vrijeme na Univerzitetu u Oksfordu kako bi sproveli istraživanje, povezali se sa vršnjacima i stekli nove perspektive na svojoj oblasti.

“Mi, u United Media, verujemo u ulaganje u razvoj našeg tima i ova saradnja sa Univerzitetom u Oksfordu svedoči o toj posvećenosti. Kroz ovu inicijativu, novinari United Media imaće priliku da prošire svoje znanje, usavrše svoj novinarski zanat i izgrade veze sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti medija,” rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka United Media.

Novinarska stipendija Reuters instituta osnovana je 2003. godine i od tada pruža novinarima priliku da odu na odmor od svog svakodnevnog rada kako bi unaprijedili svoj profesionalni razvoj.

Svake godine odabrana grupa novinara iz različitih zemalja i medijskih organizacija bira se za učešće u programu.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top