Osigurana nedostajuća sredstva za projekt digitalizacije javnih RTV servisa

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa, donijelo je Odluku o izmjeni i dopunama Odluke o uvrštavanju Projekta digitalizacije javnih radiotelevizijskih servisa BiH u Program višegodišnjih kapitalnih ulaganja za razdoblje 2011. – 2014. godine.

Ovim se vrijednost Projekta digitalizacije javnih RTV servisa BiH uvećava za 63.000 KM i ukupno iznosi 36.977.000 KM, a dodatna sredstva će biti osigurana prestrukturiranjem rashoda u okviru proračuna Ministarstva komunikacija i prometa BiH za 2023. godinu.

Sredstva su nužna za okončanje međunarodnog otvorenog postupka javne nabave opreme za digitalni prijenos i emitiranje za Projekt digitalizacije javnih RTV servisa u BiH.

Osiguravanjem navedenih nedostajućih sredstava bit će moguće okončanje započetog postupka nabave druge i treće faze digitalizacije javnih RTV servisa u Bosni i Hercegovini, po ponuđenoj cijeni, koja ne predstavlja značajno veću cijenu, sukladno  Zakonu o javnim nabavama.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top