Herceg TV je nova tv stanica u Multipleksu D

Lista kanala u Multipleksu D za digitalno zemaljsko emitovanje je dopunjena sa tv stanicom Herceg TV. HERCEG TELEVIZIJA osnovana je 2008. godine u Trebinju kao regionalna televizijska kuća za područje Istočne Hercegovine. U toku 2014. godine Herceg TV je nakon promjene vlasničke strukture prošla kroz proces reorganizacije i stabilizacije, da bi od 10. novembra 2014. godine počelo emitovanje programa Herceg TV sa potpuno novom programskom šemom.

Herceg Televizija emituje 24 časovni program koji se sastoji iz dnevnog programa u periodu od 8.30 do 00.00 č. i noćnog programa u periodu od 00.00 do 8.30 časova.Herceg TV u vlastitoj produkciji emituje zavidan broj različitih emisija sljedećeg sadržaja: informativni program i dokumentarne reportaže o ljudima, događajima i mjestima u Hercegovini (život, istorija, kultura, običaji, tradicija, jezik…) kao i emisije političkog, zabavnog, edukativnog, kulturnog, vjerskog, muzičkog sadržaja.

Informativne emisije: ”VIJESTI U 16.30 č” i ”HRONIKA TREBINJA”

Ostale emisije: “DOBRO JUTRO HERCEGOVINO” ”NAŠ GOST” ”AKTUELNI INTERVJU” ”BEZ GUSALA RAZGOVORA NEMA” “NA KAFI SA…”

Osim MUX-a D, gledatelji sa naprednijim satelitskim prijemnicima mogu ovaj kanal gledati i preko satelita na poziciji 33E, gdje u T2MI standardu Dasto Semtel emituje sve kanale iz MUX-a D i pomenutu lokaciju koristi kao backup link za svoje zemaljske predajnike.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles