Herceg TV je nova tv stanica u Multipleksu D

Lista kanala u Multipleksu D za digitalno zemaljsko emitovanje je dopunjena sa tv stanicom Herceg TV. HERCEG TELEVIZIJA osnovana je 2008. godine u Trebinju kao regionalna televizijska kuća za područje Istočne Hercegovine. U toku 2014. godine Herceg TV je nakon promjene vlasničke strukture prošla kroz proces reorganizacije i stabilizacije, da bi od 10. novembra 2014. godine počelo emitovanje programa Herceg TV sa potpuno novom programskom šemom.

Herceg Televizija emituje 24 časovni program koji se sastoji iz dnevnog programa u periodu od 8.30 do 00.00 č. i noćnog programa u periodu od 00.00 do 8.30 časova.

Herceg TV u vlastitoj produkciji emituje zavidan broj različitih emisija sljedećeg sadržaja: informativni program i dokumentarne reportaže o ljudima, događajima i mjestima u Hercegovini (život, istorija, kultura, običaji, tradicija, jezik…) kao i emisije političkog, zabavnog, edukativnog, kulturnog, vjerskog, muzičkog sadržaja.

Informativne emisije: ”VIJESTI U 16.30 č” i ”HRONIKA TREBINJA”

Ostale emisije: “DOBRO JUTRO HERCEGOVINO” ”NAŠ GOST” ”AKTUELNI INTERVJU” ”BEZ GUSALA RAZGOVORA NEMA” “NA KAFI SA…”

Osim MUX-a D, gledatelji sa naprednijim satelitskim prijemnicima mogu ovaj kanal gledati i preko satelita na poziciji 33E, gdje u T2MI standardu Dasto Semtel emituje sve kanale iz MUX-a D i pomenutu lokaciju koristi kao backup link za svoje zemaljske predajnike.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top