SRBIJA: TV Una potpisala ugovor o distribuciji putem DTT-a u Srbiji

Pravni zastupnik TV Una Aleksandra Miladinović i v. d. direktora JP ETV Sava Savić, potpisali su Ugovor o pružanju usluga emitovanja televizijskog programa u digitalnom formatu, u distributivnoj zoni Avale, na platformi ETV-a, putem mreže zemaljskih predajnika. TV Una se prijavila na javni konkurs objavljen prošle godine i dobila dozvolu Regulatornog tijela za elektronske medije (REM) za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prijenosa za zonu parcelacije Avale.

Ugovoreno je emitovanje programa TV Una u visokoj (HD) rezoluciji slike, na zadovoljstvo gledalaca i korisnika, koji će moći uživati ​​u kvalitetnim slikama i atraktivnim sadržajima. Program TV Una se može primati putem antene na kanalu 28 u širem području predajnika na Avali, na poziciji broj 4.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top