skip to Main Content
Eutelsat regrutira Anne Carron
Eutelsat-regrutira-anne-carron

Autor

Eutelsat je Anne Carron imenovao glavnom direktoricom za ljudske resurse.

Ona će se pridružiti kompaniji u februaru i sjediti u izvršnom odboru, naslijedivši Marie-Sophie Rouzaud koja je odlučila staviti svoju karijeru na čekanje iz porodičnih razloga.

Carron će se pridružiti Eutelsatu nakon opsežne i raznolike karijerne podrške rast i transformacija kompanija; prvo kao korporativni pravnik i pravnik spajanja i preuzimanja u Linklatersu, a potom u Carrefour Grupi na mjestima zamjenika pravnog direktora, a kasnije i direktora ljudskih resursa.

Carrefour je ostavila da osnuje savjetodavna tvrtka HR Mobiliwork, koja nudi HR usluge usmjerene na razvoj suradnje između velikih grupa i start-upova.

Komentirajući imenovanje, Rodolphe Belmer, izvršni direktor Eutelsata, rekao je : „Oduševljen sam što sam Anne dočekao na Eutelsat-u i uvjeren sam da će nam njen opsežni skup vještina i iskustvo biti od velike koristi dok tražimo transformaciju naše grupe“.

Srodno

Vezani članci

kodiran-kanal-rtvs-sport-na-51,5e

Kodiran kanal RTVS Sport na 51,5E

Sportski kanal RTVS Sport,slovačkog javnog emitera RTVS (Radio televizija Slovačke) više nije dostupan nekodirano preko satelita Belintersat 1 (51,5° E)...

novi-trt-paket-za-evropu-na-42e

Novi TRT paket za Evropu na 42E

Turski javni emiter TRT pokrenuo je novi  multipleks sa programima u visokoj definiciji (HDTV ). U sklopu paketa emituju  stanice:...

Back To Top
×Close search
Search