skip to Main Content
Eutelsat regrutira Anne Carron
Eutelsat-regrutira-anne-carron

Autor

Eutelsat je Anne Carron imenovao glavnom direktoricom za ljudske resurse.

Ona će se pridružiti kompaniji u februaru i sjediti u izvršnom odboru, naslijedivši Marie-Sophie Rouzaud koja je odlučila staviti svoju karijeru na čekanje iz porodičnih razloga.

Carron će se pridružiti Eutelsatu nakon opsežne i raznolike karijerne podrške rast i transformacija kompanija; prvo kao korporativni pravnik i pravnik spajanja i preuzimanja u Linklatersu, a potom u Carrefour Grupi na mjestima zamjenika pravnog direktora, a kasnije i direktora ljudskih resursa.

Carrefour je ostavila da osnuje savjetodavna tvrtka HR Mobiliwork, koja nudi HR usluge usmjerene na razvoj suradnje između velikih grupa i start-upova.

Komentirajući imenovanje, Rodolphe Belmer, izvršni direktor Eutelsata, rekao je : „Oduševljen sam što sam Anne dočekao na Eutelsat-u i uvjeren sam da će nam njen opsežni skup vještina i iskustvo biti od velike koristi dok tražimo transformaciju naše grupe“.

Srodno

Vezani članci

rt-de-ponovo-na-satelitu-eutelsat-16e

RT DE ponovo na satelitu Eutelsat 16E

Nakon kratke pauze, ruski informativni kanal RT DE (RT auf Deutsch)opet je dostupan na satelitu Eutelsat 16A(16E).Kanal emituje na  originalnim...

Back To Top
×Close search
Search