skip to Main Content
Georges Agnes napušta SES -ov HD+
Georges-agnes-napusta-ses-ov-hd+

Autor

Georges Agnes napustio je njemačku DTH satelitsku platformu HD+ u septembru 30, 2021 nakon 14 godine. Preseljenje je bilo na njegov vlastiti zahtjev i uz najbolji zajednički dogovor, prema podružnici satelitskog operatera Astra SES.

Rođeni Luksemburžanin bio je generalni direktor HD Plus i glavni operativni direktor od 2007. U budućnosti će menadžerski tim oko Norberta Hölzlea preuzeti njegove odgovornosti. Osim toga, Hölzle je i dalje odgovoran za poslovanje kompanije SES Video u zemljama njemačkog govornog područja.

„Sa zahvalnošću i ponosom gledam na svoje vrijeme provedeno u HD Plus-u . Bilo je to fantastično i – u pozitivnom smislu – divlje putovanje. Zajedno, kao tim, uspjeli smo jednostavnu ideju pretvoriti u uspješan i uspješan ekosistem za televiziju visoke i ultra visoke rezolucije u Njemačkoj ”, rekla je Agnes. “Sa HD+, nastao je proizvod od kojeg imaju koristi krajnji kupci i TV emiteri, kao i proizvođači hardvera i maloprodaje. Nakon 14 godine, sada je vrijeme da se ovaj razvoj prenese na druge ruke. ”

S Agnes, platforma gubi drugog dugogodišnjeg izvršnog direktora u kratko nakon Tima Schneckenburgera (CCO), koji je napustio HD Plus u julu 2021 .

Povezano

Vezani članci

rt-de-ponovo-na-satelitu-eutelsat-16e

RT DE ponovo na satelitu Eutelsat 16E

Nakon kratke pauze, ruski informativni kanal RT DE (RT auf Deutsch)opet je dostupan na satelitu Eutelsat 16A(16E).Kanal emituje na  originalnim...

Back To Top
×Close search
Search