AMC Networks proširuje VIZIO partnerstvo

amc-networks-prosiruje-vizio-partnerstvo
U želji da donese više od širokog spektra premijum programa kompanije u vodeći asortiman pametnih televizora, VIZIO je proširio svoje partnerstvo sa AMC Networks kako bi uključio više besplatnih streaming TV (FAST) i kanala na zahtev.

Prošireno partnerstvo uključuje nedavni dodatak AMC+ aplikacije, devet besplatnih kanala za streaming i 159 igranih filmova na zahtjev dostupnih na VIZIO besplatnom streaming servisu, WatchFree+.

Lansiranje se nadovezuje na popularnost AMC-ovih besplatnih streaming kanala koji su već dostupni na VIZIO WatchFree+ streaming servisu, uključujući All Reality WE TV, AMC Thrillers, IFC Films. Picks i The Walking Dead Universe, kao i AMC+ premium pretplatnički servis distribuiran na VIZIO Smart televizorima. Pored toga, dostupni kanali novih AMC mreža uključuju Portlandia, MSG Sports Zone, AMC en Español, Allblk Gems i Overtime.

AMC-ova biblioteka također nudi serije poput Dark Winds, Gangs of London, Happy Valley i nedavnu premijeru Lucky Hanka. AMC+ pretplatnici takođe uživaju ekskluzivni pristup serijama u Anne Rice Immortal Universe, uključujući popularni i kritički priznati intervju Anne Rice sa vampirom i Mayfair Witches Anne Rice, zajedno sa premium katalogom serija i filmova, uključujući ekskluzivne nove filmske premijere svake sedmice. AMC+ će takođe debitovati potpuno novom serijom iz The Walking Dead Universe, uključujući The Walking Dead: Dead City i The Walking Dead: Daryl Dixon, koja dolazi kasnije ove godine, kao i predstojeća poslednja sezona Fear the Walking Dead.

“AMC i VIZIO već nekoliko godina rade zajedno kako bi publici pružili najbolje u zabavi. Proširenje našeg partnerstva zasnovano je na angažovanju korisnika sa postojećim AMC programiranjem u FAST i AVOD programiranju, kao i odgovoru gledalaca na nedavni dodatak AMC+ u našu premijum biblioteku aplikacija,” rekla je Katherine Pond, potpredsednica grupe, sadržaj platforme i partnerstva u VIZIO-u. “Naš prošireni sporazum znači da korisnici VIZIO-a mogu da pristupe još širem spektru AMC-ovog popularnog i kritički priznatog originalnog programa – uživajući u više onoga što vole, sve na jednom mestu.”

“Ovo je uzbudljivo proširenje našeg odnosa sa VIZIO-om, što će učiniti još više našeg hvaljenog i popularnog programa dostupnim VIZIO publici, uključujući, po prvi put, dodavanje devet naših kuriranih FAST kanala,” dodala je Kim Kelleher, glavna komercijalna direktorica AMC Networksa. “Dok nastavljamo da gradimo novi programski univerzum i franšizu oko kultnih dela En Rajs i donosimo uzbudljive nove priče iz sveta The Walking Dead i drugih novih originalnih serija milionima strastvenih fanova, cenimo naše partnerstvo sa kompanijom VIZIO kako bismo povezali naše visokokvalitetno i popularno originalno programiranje sa gledaocima kao deo našeg robusnog i rastućeg distributivnog ekosistema.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top