Lionsgate+ stiže na Samsung smart TV širom Velike Britanije, Irske i LATAM

U novom partnerstvu dizajniranom da donese međunarodni premium streaming servis na uređaje na Tizen pogon, Lionsgate+ iz Starza sada je dostupan na Samsung Smart televizorima, pametnim monitorima i projektorima u Velikoj Britaniji Irskoj, Brazilu, Meksiku, Argentini, Čileu i Kolumbiji.

Samsung napominje da do danas oko 200 miliona ljudi iz 197 zemalja koristi njegove pametne televizore koje pokreće Tizen, softverska platforma otvorenog koda, zasnovana na standardima koja pokreće više kategorija uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, televizore i netbook računare.Novi ugovor će značiti da kupci u Velikoj Britaniji, Irskoj, Brazilu, Meksiku, Argentini, Čileu i Kolumbiji mogu da se pretplate na biblioteku ekskluzivnog premijum sadržaja koji uključuje politički triler Gaslit, zajedno sa periodnim dramama Veliki i Zmijska kraljica i predstojećim okupljanjem kultnog hita Party Down. Lionsgate + je takođe dom TV serija, uključujući originalne serije na španskom jeziku kao što je Senorita 89 u Latinskoj Americi, zajedno sa sagom o putovanju kroz vreme Outlander u Velikoj Britaniji, plus kolekciju omiljenih filmova fanova koji se dodaju na platformu svakog meseca.

Kupovine u aplikaciji na platformi dostupne su putem Samsung Checkout-a na modelima 2017-2022 prilikom lansiranja.

Global SVOD servis Lionsgate+ je sada dostupan u više od 63 zemlje od svog lansiranja kao Starzplay u maju 2018. godine. Usluga nudi ekskluzivni sadržaj koji nije podržan oglasima, usidren originalnom serijom Starz koja se emitira na Lionsgate+ dan i datum s SAD-om. Oni su udruživani sa prvom serijom i bibliotekom blokbaster igranih filmova. Lionsgate+ se udružio sa renomiranim produkcijskim kompanijama u Čileu, Francuskoj, Nemačkoj, Indiji, Meksiku i Španiji kako bi kreirao lokalni originalni sadržaj koji nudi globalnu privlačnost.

“Nastavljamo da gradimo prisustvo Lionsgate+ širom Latinske Amerike, Velike Britanije i Irske i nudimo potrošačima niz dodirnih tačaka na tržištu, tako da smo oduševljeni što naš uređeni spisak zabave svetske klase bude dostupan putem Samsungovih uređaja na Tizen pogon,” rekao je Darren Nielson, EVP, International Networks for Starz. “Samsungovi globalni domet i premijum uređaji čine ih idealnim partnerom za nas kako rastemo u ovim regionima.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles