Skip to content

Roku najavljuje dostupnost maloprodaje za Select, Plus Series TV

roku-najavljuje-dostupnost-maloprodaje-za-select,-plus-series-tv
U potezu za koji kaže da naglašava svoju posvećenost pružanju najboljeg iskustva striminga u klasi po pristupačnoj ceni, Roku je najavio karakteristike i dostupnost svojih novih televizora Roku Select i Plus serije, prvih televizora koji su dizajnirani i proizvedeni od strane kompanije.

Dostupni u 11 modela u rasponu od 24″ do 75″ kako bi odgovarali bilo kojoj prostoriji ili budžetu, novi HD i 4K televizori marke Roku unapred su opremljeni poboljšanim funkcijama kao što su automatsko osvetljenje, proširivost bežičnog zvuka, Bluetooth Private Listening i Roku’s Voice Remote Pro. Zajedno sa Roku-ovom streaming platformom, Roku Plus Series televizori su optimizovani da pruže “divno” iskustvo striminga.

Ključne karakteristike televizora Roku Plus serije uključuju QLED tehnologiju za isporuku tačnih nijansi sa proširenom paletom boja i povećanom osvetljenošću; 4K Dolby Vision Picture; automatsko osvjetljenje, lokalno zatamnjenje; Prenos putem Wi-Fi 6; Pristup besplatnoj, živoj i premium televiziji; Dolby Atmos sertifikovani zvučnici, Bluetooth privatno slušanje; Roku Voice Remote Pro sa hands-free glasovnim komandama

Kako je lansirao televizore, Roku je takođe najavio nove funkcije platforme, uključujući OS 12 koji korisnicima donosi intuitivnije, personalizovanije i besprekornije iskustvo striminga. Istaknuta poboljšanja uključuju poboljšanja i nove partnere kanala u TV uživo, sportu, otkrivanju sadržaja i mobilnoj aplikaciji Roku .

“Naš cilj je da učinimo sve o pametnom televizoru divno jednostavnim, od pronalaženja televizora koji je savršen za vas, preko otvaranja i deboksa, do uživanja u omiljenim filmovima i TV emisijama,” rekao je Roku, predsednik Rokua. “Doneli smo svrsishodne odluke kako bismo osigurali da naši televizori Roku Select i Plus serije otelotvoruju ono što korisnici najviše vole u vezi sa Roku striming iskustvom, a doneli smo našu stručnost u kvalitetu slike i zvuku kako bismo potrošačima pružili nadogradnju zabave po neverovatnoj vrednosti.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept