Roku najavljuje dostupnost maloprodaje za Select, Plus Series TV

0
roku-najavljuje-dostupnost-maloprodaje-za-select,-plus-series-tv
U potezu za koji kaže da naglašava svoju posvećenost pružanju najboljeg iskustva striminga u klasi po pristupačnoj ceni, Roku je najavio karakteristike i dostupnost svojih novih televizora Roku Select i Plus serije, prvih televizora koji su dizajnirani i proizvedeni od strane kompanije.

Dostupni u 11 modela u rasponu od 24″ do 75″ kako bi odgovarali bilo kojoj prostoriji ili budžetu, novi HD i 4K televizori marke Roku unapred su opremljeni poboljšanim funkcijama kao što su automatsko osvetljenje, proširivost bežičnog zvuka, Bluetooth Private Listening i Roku’s Voice Remote Pro. Zajedno sa Roku-ovom streaming platformom, Roku Plus Series televizori su optimizovani da pruže “divno” iskustvo striminga.Ključne karakteristike televizora Roku Plus serije uključuju QLED tehnologiju za isporuku tačnih nijansi sa proširenom paletom boja i povećanom osvetljenošću; 4K Dolby Vision Picture; automatsko osvjetljenje, lokalno zatamnjenje; Prenos putem Wi-Fi 6; Pristup besplatnoj, živoj i premium televiziji; Dolby Atmos sertifikovani zvučnici, Bluetooth privatno slušanje; Roku Voice Remote Pro sa hands-free glasovnim komandama

Kako je lansirao televizore, Roku je takođe najavio nove funkcije platforme, uključujući OS 12 koji korisnicima donosi intuitivnije, personalizovanije i besprekornije iskustvo striminga. Istaknuta poboljšanja uključuju poboljšanja i nove partnere kanala u TV uživo, sportu, otkrivanju sadržaja i mobilnoj aplikaciji Roku .

“Naš cilj je da učinimo sve o pametnom televizoru divno jednostavnim, od pronalaženja televizora koji je savršen za vas, preko otvaranja i deboksa, do uživanja u omiljenim filmovima i TV emisijama,” rekao je Roku, predsednik Rokua. “Doneli smo svrsishodne odluke kako bismo osigurali da naši televizori Roku Select i Plus serije otelotvoruju ono što korisnici najviše vole u vezi sa Roku striming iskustvom, a doneli smo našu stručnost u kvalitetu slike i zvuku kako bismo potrošačima pružili nadogradnju zabave po neverovatnoj vrednosti.”

Advertisement