skip to Main Content
Roku najavljuje dostupnost maloprodaje za Select, Plus Series TV
Roku-najavljuje-dostupnost-maloprodaje-za-select,-plus-series-tv
U potezu za koji kaže da naglašava svoju posvećenost pružanju najboljeg iskustva striminga u klasi po pristupačnoj ceni, Roku je najavio karakteristike i dostupnost svojih novih televizora Roku Select i Plus serije, prvih televizora koji su dizajnirani i proizvedeni od strane kompanije.

Dostupni u 11 modela u rasponu od 24″ do 75″ kako bi odgovarali bilo kojoj prostoriji ili budžetu, novi HD i 4K televizori marke Roku unapred su opremljeni poboljšanim funkcijama kao što su automatsko osvetljenje, proširivost bežičnog zvuka, Bluetooth Private Listening i Roku’s Voice Remote Pro. Zajedno sa Roku-ovom streaming platformom, Roku Plus Series televizori su optimizovani da pruže “divno” iskustvo striminga.

Ključne karakteristike televizora Roku Plus serije uključuju QLED tehnologiju za isporuku tačnih nijansi sa proširenom paletom boja i povećanom osvetljenošću; 4K Dolby Vision Picture; automatsko osvjetljenje, lokalno zatamnjenje; Prenos putem Wi-Fi 6; Pristup besplatnoj, živoj i premium televiziji; Dolby Atmos sertifikovani zvučnici, Bluetooth privatno slušanje; Roku Voice Remote Pro sa hands-free glasovnim komandama

Kako je lansirao televizore, Roku je takođe najavio nove funkcije platforme, uključujući OS 12 koji korisnicima donosi intuitivnije, personalizovanije i besprekornije iskustvo striminga. Istaknuta poboljšanja uključuju poboljšanja i nove partnere kanala u TV uživo, sportu, otkrivanju sadržaja i mobilnoj aplikaciji Roku .

“Naš cilj je da učinimo sve o pametnom televizoru divno jednostavnim, od pronalaženja televizora koji je savršen za vas, preko otvaranja i deboksa, do uživanja u omiljenim filmovima i TV emisijama,” rekao je Roku, predsednik Rokua. “Doneli smo svrsishodne odluke kako bismo osigurali da naši televizori Roku Select i Plus serije otelotvoruju ono što korisnici najviše vole u vezi sa Roku striming iskustvom, a doneli smo našu stručnost u kvalitetu slike i zvuku kako bismo potrošačima pružili nadogradnju zabave po neverovatnoj vrednosti.”

124

Vezani članci

lg-predstavio-tv-liniju-za-2023.-godinu

LG predstavio TV liniju za 2023. godinu

Naslovljen onim što naziva najnaprednijim asortimanom OLED televizora koji uranjaju gledanje i korisničko iskustvo podižu na nove visine, LG Electronics...

Back To Top
Search