Roku TV stiže u Njemačku

roku-tv-stize-u-njemacku
Nakon ulaska kompanije na tržište prošle godine sa svojim striming plejerima i sa Metz Blue i TCL prvim u redu da iskoriste novi operativni sistem, TV brendovi u Nemačkoj sada mogu da licenciraju Roku OS za svoje pametne televizore. plava ili TCL, u veličinama koje variraju između 32″ i 65″ u HD, 4K i 4K QLED.

Roku TV partneri licenciraju referentnu platformu Roku TV, kao i Roku OS za izgradnju pametnih televizora. Za TV brendove koji učestvuju, Roku upravlja celokupnim iskustvom, uključujući ukrcavanje, ažuriranje striming kanala i pružanje čestih softverskih ažuriranja kako bi pružio nove funkcije i poboljšanja iskustva.

Kompatibilni Roku TV modeli nude korisnicima izbor zabave u onome što naziva jednostavnim iskustvom strimovanja, sa prilagodljivim početnim ekranom koji spaja tradicionalne ulaze i striming kanale, omogućavajući korisnicima da personalizuju svoj TV onako kako žele. Roku je prilagodio tuner i live TV iskustvo za nemačko tržište, omogućavajući korisnicima da se povežu sa satelitom, kablom ili antenom za TV uživo. TV modeli su kompatibilni sa različitim glasovnim asistentima, uključujući Alexa, Google Assistant i Siri.
“Ljudi prelaze više svog zabavnog vremena na strimovanje, dok nastavljaju da gledaju značajnu količinu emitovane televizije, tako da smo uzbuđeni što ćemo pokrenuti Roku TV u Nemačkoj i ponuditi veliko iskustvo za oboje,” rekao je Artur van Rest, potpredsednik Roku objašnjavajući lansiranje na ključnoj teritoriji.
“Nemački gledaoci žele najbolje moguće TV iskustvo, nešto što uključuje svu njihovu omiljenu zabavu, lako je za upotrebu i dovodi ih do onoga što žele da gledaju što je pre moguće.”

Očekuje se da će Roku TV modeli biti dostupni od oktobra 2022 iz Metz i TCL, u različitim veličinama koje variraju između 32″ i 65″. Cene će biti određene i saopštene od strane svakog TV partnera Roku odvojeno.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top