TCL predstavio mini LED QLED televizore za Svjetsko prvenstvo

tcl-predstavio-mini-led-qled-televizore-za-svjetsko-prvenstvo
Proglašavajući da će ponuditi “uzbudljive” mogućnosti za povezivanje sa ambasadorima brenda tokom najvećeg svetskog fudbalskog događaja, CE proizvođač TCL je na vreme za Svetsko prvenstvo lansirao novu paletu setova dizajniranih da ponude nova impresivna iskustva gledanja.

Asortiman je na čelu linije Mini LED QLED televizora, a TCL će takođe predstaviti niz uzbudljivih online i offline aktivnosti širom najvećeg svetskog festivala fudbala.

TCL nudi setove zasnovane na Mini LED tehnologiji od 2018, a njegova 2022 TCL TV serija nudi izbor televizora od jezgra do vodećih modela kako bi se maksimizirao pregled. Sa 735 bitnom ultrapreciznom kontrolom svetlosti, TCL Mini LED tehnologija obezbeđuje bogatije boje i realističnije detalje u tamnim sobama ili najsvetlijoj dnevnoj svetlosti. Najnovija generacija Mini LED tehnologije kompanije pruža ono za šta se tvrdi da je impresivno gledanje sledećeg nivoa sa visokim kontrastom, poboljšanom osvetljenošću, ultratankim profilom i mnogim drugim lokalnim zonama zatamnjivanja.

U međuvremenu, TCL-ova Mini LED tehnologija pozadinskog osvetljenja i do 144Hz visoke brzine osvežavanja, osigurava da su objekti koji se brzo kreću jasniji i oštriji na ekranu. Rezultat tvrdi da je TCL izuzetan kvalitet slike koji gledaoce stavlja u sred akcije kako bi se osećali kao da su na terenu za globalnu fudbalsku zabavu.

Za ono što je rečeno vrhunsko iskustvo kućnog bioskopa, XL kolekcija velikih TV displeja uključuje 85-inčne displeje i 98-inčni QLED TCL TV (TCL 98C735), koji sadrži Quantum Dot tehnologiju boja. TCL-ovi najnoviji televizori C-serije takođe nude izvanredan kvalitet slike i uključuju sveobuhvatan EISA Premium 4K Mini LED TV C835, sa Dolby Atmos za impresivan zvuk.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top