Vanjski i vodootporni televizori iz Sylvoxa postavili su scenu

vanjski-i-vodootporni-televizori-iz-sylvoxa-postavili-su-scenu
Proizvođač pametnih televizora i programer internet aplikacija Sylvox iskoristio je IFA da ponudi kompletan asortiman televizora za različite potrebe korisnika, kao i ekrane za prikazivanje maloprodajnih objekata.

Imajući u vidu specifične mogućnosti koje se mogu predstaviti zahvaljujući predstojećem Svetskom prvenstvu u ragbiju, Sylvox kaže da njegovi proizvodi korisnicima nude udobno, vrhunsko iskustvo gledanja, tako da mogu da gledaju TV bilo gde i bilo kada. Pored spoljnih lokacija, televizori mogu da se “savršeno” uklope u kućni karavan ili enterijer jahti, zahvaljujući njihovom elegantnom dizajnu.

Vanjski asortiman televizora nudi do 2000 nit svjetline, za koje se kaže da su znatno više od unutrašnjih ekrana. Kiša ili sunce, IP55 vodootporne performanse i ono što se kaže da je jedinstvena tehnologija hlađenja znače da korisnici neće morati da ih sklone ako je vreme loše ili toplota postane previše. Sa 4K Ultra HD ekranom i integrisanim aplikacijama, TV iskustvo je optimizovano za deljenje.

Preklopni kuhinjski TV napravljen je za gledanje video recepata ili omiljene TV serije dok pripremate obroke i uključuje tajmer za kuhanje, dok Sylvox također ima niz vodootpornih televizora u kupaonici koji kada nisu u režimu ekrana mogu biti u ogledalu. Tu je i prenosivi vodootporni TV za stavljanje na lilo u bazenu, na radnu površinu koja gleda kuhanje.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top