Vestel će lansirati prvi TiVo pametni televizor u Evropi 2023. godine

vestel-ce-lansirati-prvi-tivo-pametni-televizor-u-evropi-2023.-godine
Kompanija za potrošačku elektroniku Vestel najavila je da će od 2023 isporučiti prve pametne televizore sa statusom Powered by TiVo u Evropi sa svojim setovima zasnovanim na nezavisnoj medijskoj platformi TiVo OS iz Xperi Holding korporacije.

Xperi opisuje TiVo OS kao prvu neutralnu platformu svoje vrste, dizajniranu da proizvođačima originalne opreme (OEM) pruži “značajno” veću kontrolu nad korisničkim iskustvima, istovremeno omogućavajući potrošačima da preseku nered striminga i linearnih opcija sadržaja sa pojednostavljenim, univerzalnim otkrićem potrošačima. Pored toga, Xperi kaže da se TiVo OS razlikuje od ostalih postojećih platformi za koje kaže da su uglavnom izgrađene oko ograđenih vrtova.

Powered by TiVo model je dizajniran da maksimizira doživotnu vrijednost kupaca za TV OEM partnere bolje od konkurentskih platformi. Sa očekivanim rastom oglašavanja povezane televizije (CTV) sa milijarde dolara 40, Xperi kaže da televizijski OEM imaju priliku da rade sa TiVo-om i učestvuju u monetizaciji tokom životnog ciklusa smart TV-a.

Xperi takođe veruje da TV Powered by TiVo set može da pruži bolji angažman gledaoca sa nepristrasnim korisničkim iskustvom u kojem su live hibridni TV i striming servisi u potpunosti integrisani. To znači da korisnici mogu intuitivno da otkriju TV emisije i filmove u svojim omiljenim aplikacijama za strimovanje u besplatnom, poznatom i trenjnom iskustvu odabirom striming servisa koji su im najrelevantniji. Kompanija dodaje da su od postavljanja do svog iskustva, prirodne glasovne navigacije i prilagođene zabave preporučujući šta da gledaju na osnovu jedinstvenih profila ukusa, Powered by TiVo Smart televizori su na čelu inovacija, pružajući nove načine za potrošače da uživaju u TV-u.
“Procenjujemo da skoro % tržišta pametnih televizora traži zaista nezavisnu platformu kao što je naša i podržavajućeg industrijskog partnera sa dubokom ekspertizom domena,” rekao je Jon Kirchner, izvršni direktor kompanije Xperi. “Danas, skoro milion domaćinstava širom sveta pokreće TiVo kroz niz CTV i drugih partnera. Drago nam je što smo potpisali naše prvo partnerstvo za pametne televizore za TiVo OS, naš ugrađeni operativni sistem i medijsku platformu za pametne televizore, u osnovi napretka ka našem cilju da postanemo vodeći nezavisni dobavljač TV OS platformi.”

Vodeći evropski TV producenti Vestel lansirat će Powered by TiVo Smart televizore u sklopu višegodišnjeg višegodišnjeg sporazuma o multi-countryju, multimilionskim jedinicama, a očekuje se da će se prve jedinice isporučiti u 2023.
“Vestel, usklađen sa misijom da bude ‘trgovac trgovcima’, svojim korisnicima nudi širok spektar izbora u pogledu Smart TV OS platformi,” dodao je izvršni direktor Turan Erdoğan.
“TiVo, i njegova matična kompanija Xperi, imaju dugu istoriju kako zagovaranja sjajnih korisničkih iskustava tako i stvaranja zabavnih ekosistema. Verujemo da će industrija imati koristi od partnerski orijentisane, nezavisne medijske platforme koja pruža neophodne skale, kako u tehnologiji, tako i u sadržaju kako bi zadovoljila globalni medijski pejzaž. TiVo ima dokazane rezultate u olakšavanju korisnicima da pronađu, gledaju i uživaju u sadržaju koji vole. Uzbuđeni smo zbog partnerstva sa kompanijom TiVo kako bismo obezbedili evropski fokusirani Vestel Smart TV koji pokreće TiVo OS kako bismo korisnicima pružili iskustvo koje žele.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top