America Play Go timovi sa Magine Pro za povećanje LATAM strimovanja

0
america-play-go-timovi-sa-magine-pro-za-povecanje-latam-strimovanja
Provajder OTT platforme Magine Pro ušao je na tržište LATAM sklapanjem sporazuma sa kolumbijskom OTT uslugom America Play Go, koja će služiti sadržajima i produkcijama za ibero-američko tržište.

Usluga America Play Go nudi publici pristup nevjerovatnim nezavisnim kolumbijskim i latinoameričkim sadržajima, uključujući serije, filmove, dokumentarce, drame, anime, koncerte, događaje i linearne kanale. Nova usluga omogućava nedovoljno zastupljenim profesionalnim kreatorima sadržaja i nezavisnim produkcijama da pronađu i služe svojoj publici putem pouzdane i pouzdane striming platforme.Nova usluga bi trebalo da bude lansirana krajem godine i u početku će nuditi video sadržaj na zahtev na ibero-američkom tržištu. Linearni kanali su postavljeni da prate uskoro.
“Oduševljeni smo saradnjom sa Magine Pro kao pružaocem end-to-end tehnologije,” komentarisao je Luis Carlos Rojas Mantilla, izvršni direktor America Play Go. “Sjajno je sarađivati sa iskusnom švedskom kompanijom i njihovim timom i nadamo se da ćemo inspirisati iberoameričku publiku i steći važan tržišni udeo u godinama koje dolaze.”
“Oduševljeni smo što ćemo napraviti ovaj novi korak na tržištu LATAM sa gospodinom Rojasom i njegovom uzbudljivom novom uslugom America Play Go i radujemo se predstojećem lansiranju,” dodao je izvršni direktor Magine Pro-a, Matthew Wilkinson. “Nakon toga će uslediti i druga lansiranja u regionu LATAM-a, gde vidimo veliki potencijal za našu striming platformu.”

Advertisement