America Play Go timovi sa Magine Pro za povećanje LATAM strimovanja

america-play-go-timovi-sa-magine-pro-za-povecanje-latam-strimovanja
Provajder OTT platforme Magine Pro ušao je na tržište LATAM sklapanjem sporazuma sa kolumbijskom OTT uslugom America Play Go, koja će služiti sadržajima i produkcijama za ibero-američko tržište.

Usluga America Play Go nudi publici pristup nevjerovatnim nezavisnim kolumbijskim i latinoameričkim sadržajima, uključujući serije, filmove, dokumentarce, drame, anime, koncerte, događaje i linearne kanale. Nova usluga omogućava nedovoljno zastupljenim profesionalnim kreatorima sadržaja i nezavisnim produkcijama da pronađu i služe svojoj publici putem pouzdane i pouzdane striming platforme.

Nova usluga bi trebalo da bude lansirana krajem godine i u početku će nuditi video sadržaj na zahtev na ibero-američkom tržištu. Linearni kanali su postavljeni da prate uskoro.
“Oduševljeni smo saradnjom sa Magine Pro kao pružaocem end-to-end tehnologije,” komentarisao je Luis Carlos Rojas Mantilla, izvršni direktor America Play Go. “Sjajno je sarađivati sa iskusnom švedskom kompanijom i njihovim timom i nadamo se da ćemo inspirisati iberoameričku publiku i steći važan tržišni udeo u godinama koje dolaze.”
“Oduševljeni smo što ćemo napraviti ovaj novi korak na tržištu LATAM sa gospodinom Rojasom i njegovom uzbudljivom novom uslugom America Play Go i radujemo se predstojećem lansiranju,” dodao je izvršni direktor Magine Pro-a, Matthew Wilkinson. “Nakon toga će uslediti i druga lansiranja u regionu LATAM-a, gde vidimo veliki potencijal za našu striming platformu.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top