Astro proširuje buket strujanja sa Viu

astro-prosiruje-buket-strujanja-sa-viu
Kao deo onoga što operater naziva svojim novim iskustvom, Astro proširuje svoj striming servis sa više azijske zabave pozdravljajući Viu aplikaciju na svoju platformu, nudeći korisnicima pristup K-sadržaju, tajlandskim i indonežanskim dramama i Viu Original serijama.

Trenutni spisak aplikacija za strimovanje Astro uključuje Netflix, Disney+ Hotstar, HBO GO, iQIYI, BBC Player, TVBAnywhere+ i beIN Sports Connect. Astro će uskoro predstaviti i indijski sadržaj sa Zee5.

Novi ugovor će takođe omogućiti korisnicima da strimuju emisije kao što su Nenek Bongkok Tiga, The Secret Romantic Guesthouse, Bilik Tepi, Return Man, Mantan Tapi Menikah i Boys Planet putem svoje Ultra Box ili u pokretu putem mobilne aplikacije Viu. Ostale ključne drame uključuju trenutnog trenda Nenek Bongkok Tiga iz Malezije za Viu Originalnog korejskog taksistu i dostavljača.

“Kao najnoviji dodatak našoj novoj Astro platformi, Viu će dodati dodatnu dubinu i širinu sadržaja za naše korisnike koji trenutno imaju pristup preko 90.000 emisija na zahtev, kao i osam premium aplikacija,” rekla je Agnes Rozario, direktorka sadržaja Astro. “Zajedno sa najboljim međunarodnim i lokalnim sportovima uživo, hitovima Astro Originalsa, vrhunskim međunarodnim i regionalnim emisijama i svačijim omiljenim Astro potpisima, uvereni smo da će Viu ojačati poziciju Astro-a kao zabavne destinacije za Malezijce svojom obimnom korejskom dramom i originalnim serijama.”

Janice Lee, izvršna direktorica i generalna direktorica matične kompanije PCCW Media Group, dodala je: “Oduševljeni smo što smo pokrenuli ovo dublje partnerstvo sa kompanijom Astro koje će naš sadržaj učiniti dostupnim široj publici putem više dodirnih tačaka u Maleziji. Sa širokim dometom i bazom klijenata kompanije Astro i stalnom posvećenošću Viu-a sadržaju za malezijsku publiku, ovo partnerstvo je kamen temeljac za unapređenje rasta korisnika i povećanje angažovanja za obe usluge.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top