skip to Main Content
Astro proširuje buket strujanja sa Viu
Astro-prosiruje-buket-strujanja-sa-viu
Kao deo onoga što operater naziva svojim novim iskustvom, Astro proširuje svoj striming servis sa više azijske zabave pozdravljajući Viu aplikaciju na svoju platformu, nudeći korisnicima pristup K-sadržaju, tajlandskim i indonežanskim dramama i Viu Original serijama.

Trenutni spisak aplikacija za strimovanje Astro uključuje Netflix, Disney+ Hotstar, HBO GO, iQIYI, BBC Player, TVBAnywhere+ i beIN Sports Connect. Astro će uskoro predstaviti i indijski sadržaj sa Zee5.

Novi ugovor će takođe omogućiti korisnicima da strimuju emisije kao što su Nenek Bongkok Tiga, The Secret Romantic Guesthouse, Bilik Tepi, Return Man, Mantan Tapi Menikah i Boys Planet putem svoje Ultra Box ili u pokretu putem mobilne aplikacije Viu. Ostale ključne drame uključuju trenutnog trenda Nenek Bongkok Tiga iz Malezije za Viu Originalnog korejskog taksistu i dostavljača.

“Kao najnoviji dodatak našoj novoj Astro platformi, Viu će dodati dodatnu dubinu i širinu sadržaja za naše korisnike koji trenutno imaju pristup preko 90.000 emisija na zahtev, kao i osam premium aplikacija,” rekla je Agnes Rozario, direktorka sadržaja Astro. “Zajedno sa najboljim međunarodnim i lokalnim sportovima uživo, hitovima Astro Originalsa, vrhunskim međunarodnim i regionalnim emisijama i svačijim omiljenim Astro potpisima, uvereni smo da će Viu ojačati poziciju Astro-a kao zabavne destinacije za Malezijce svojom obimnom korejskom dramom i originalnim serijama.”

Janice Lee, izvršna direktorica i generalna direktorica matične kompanije PCCW Media Group, dodala je: “Oduševljeni smo što smo pokrenuli ovo dublje partnerstvo sa kompanijom Astro koje će naš sadržaj učiniti dostupnim široj publici putem više dodirnih tačaka u Maleziji. Sa širokim dometom i bazom klijenata kompanije Astro i stalnom posvećenošću Viu-a sadržaju za malezijsku publiku, ovo partnerstvo je kamen temeljac za unapređenje rasta korisnika i povećanje angažovanja za obe usluge.

29

Vezani članci

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search