BiH: MY TV ponovo emituje u platformi MojaTV

Nedugo nakon objave da je Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) BiH kaznila BH Telecom i njenog direktora zbog neovlaštenog emitovanja kanala MY TV, iz BH Telecoma je za korisnike stigla obavijest da kanal MY TV ponovo emituje u platformi Moja TV BH Telecoma. Da li je BH Telecom u međuvremenu pribavio dozvolu za emitovanje, nije nam poznato, ali sa stranica BH Telecoma je za korisnike izdano sljedeće saopštenje:

“Kanal MY TV je dostupan putem Moja TV platforme na poziciji broj 12, u kategoriji domaćih kanala. Uživajte u najboljim filmskim blockbuster ostvarenjima i domaćim igranim serijama iz produkcije BH Telecoma koji su realizovani putem BH Content Lab plaftforme. MY TV donosi i prenos utakmica nogometne i rukometne Premijer lige BiH, utakmica nogometne reprezentacije BiH, te ostali ekskluzivni sportski sadržaj. 

Saznajte ko će pobijediti u kulinarskom showu, kako se u pojedinim dijelovima BiH spremaju tradicionalna jela, šta se to proizvodi pod oznakom „Made in BiH“, koji X faktor je potreban za modnu industriju, kako nastaju videoigrice, kuda ide svijet tehnologije, gdje u Svijetu žive uspješni bosanci? Na ova i druga zanimljiva pitanja potražite odgovor na MY TV. 

U subotu i nedjelju gledajte prvih 7 epizoda sitcoma Tender iz produkcije BH Telecoma”, kaže se u saopštenju BH Telecoma.

bhtelecom.ba

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top