Bitmovin Player integrisan sa OTT NOW! Za poticanje iskustva strujanja

bitmovin-player-integrisan-sa-ott-now!-za-poticanje-iskustva-strujanja

Bitmovin Player će biti integrisan sa OTT NOW!, belim rešenjem za multiscreen i povezane TV striming servise iz Stoneroosa, koji je deo NEP-a Holandija. Partnerstvo je osmišljeno da obezbedi konzistentno iskustvo na bilo kom ekranu.
Konzistentno brendiranje je još jedno obeležje OTT NOW!, sa Stoneroos-om koji svojim kupcima obećava “superiorno zabavno iskustvo na bilo kom ekranu” i rešenje koje proširuje doseg publike i maksimizira prihode.

Bitmovin Player dopunjuje OTT NOW! “Korisnici mogu imati isto impresivno iskustvo gledanja bez obzira na uređaj koji koriste u bilo kom trenutku,” kaže Bitmovin. “Zajedničko rešenje će osigurati da korisnici mogu imati koristi od potpuno prilagodljivih, brendiranih aplikacija koje mogu da napajaju visokokvalitetne tokove na bilo kom uređaju.”

Stefan Lederer, izvršni direktor i suosnivač Bitmovina, dodaje: “Kombinacija Bitmovin Playera i Stoneroosovog OTT NOW! Kreirao je moćno rešenje za OTT i TV servise. Stoneroos je fantastičan tehnički partner.”

Robbert van Elswijk, menadžer u Stoneroosu, komentira: “Bitmovin igrač savršeno se uklapa u naš OTT NOW! frontalnih rešenja. Takođe, naš razvojni tim je veoma zainteresovan za rad sa Bitmovin proizvodima. Integracija je zaista glatki proces, uz odličnu podršku Bitmovin tima.

“Naš glavni cilj je da pružimo najbolje iskustvo video striminga našim klijentima i njihovim gledaocima. Partnerstvom sa Bitmovinom i kombinovanjem naših tehnologija, omogućavamo našim zajedničkim kupcima da ostanu ispred igre.”

Fotošpica: Glenn Carstens-Peters na Unsplashu.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top