skip to Main Content
Bloomberg Originals lansira kao novi brend za ekskluzivni, premium video
Bloomberg-originals-lansira-kao-novi-brend-za-ekskluzivni,-premium-video
Nadovezujući se na uspešnu 2022. godinu, poslovna i finansijska multiplatformska medijska kompanija Bloomberg Media najavila je pokretanje Bloomberg Originals-a, novog brenda za strimovanje originalnog video programa sa dubokim ronjenjem u filmskom dokumentarcu, talk show-ovima, događajima uživo i video podcastima.

Tokom 2022. godine, Bloomberg Media je imao više od 30 miliona gledalaca mesečno na striming video platformama sa svojim originalnim programom i vestima, kao i još 49 miliona gledalaca na društvenim mrežama ne uključujući YouTube. Blumbergovo vreme gledanja videa poraslo je za 34,3 odsto u četvrtom kvartalu 2022. godine.

Vodeći se pod novim sloganom, “posao kakav nikada niste vidjeli”, Bloomberg Originals će nastojati nastaviti služiti ovoj publici modernih poslovnih lidera sadržajima dužeg oblika. Izložba će se odvijati na raskrsnici biznisa i kulture; Istraživanje klimatskih promena, tehnologije, finansija, sporta i još mnogo toga.

Bloomberg Originals program će se emitovati na Bloomberg aplikaciji na povezanim TV (CTV) uređajima kao što su Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Samsung Smart TV i Android TV, a dostupan je i preko Samsung TV Plus, LG Channels, Amazonove aplikacije za vesti na Fire TV-u, The Roku Channel-u, Tubi i VIZIO WatchFree+. Program se takođe emituje tokom odabranih terminskih i vikend termina na Blumberg TV i BTV+ i strimuje se na Bloomberg.com.

Bloomberg Originals škriljac za 2023. godinu uključuje: Postaje toplije sa Kal Pennom, usidren glumcem i bivšim pomoćnikom Bijele kuće, izbliza sagledavajući hrabra klimatska rješenja i otkrivajući nove aspekte globalne tranzicije ka čistoj energiji; Budućnost sa Hanom Fraj gde britanski matematičar ispituje nauku, tehnologiju i ljude na pragu najtransformativnijih otkrića našeg doba; Nova serija sa Emili Čang, za koju se kaže da je brza, dinamična serija koja živi na raskrsnici tehnologije, biznisa, zabave i kulture.

Bloomberg Quicktake, bivši naziv streaming platforme, sada će se ponovo fokusirati na nošenje kratkih formata Bloomberg Originals i news sadržaja – uključujući nove Quickdocs rezanje, kao i Quick60 i Quickhits klipove – na platformama društvenih medija. Blumbergova aplikacija na CTV uređajima takođe će videti poboljšanja za korisnike sa redizajniranom početnom stranicom za koju se kaže da omogućava “besprekornu” navigaciju, personalizovani interfejs i više fokusirano TV iskustvo uživo na svim striming proizvodima od originala do vesti.

“Na tragu rasta prihoda od video zapisa od 20% u 2022. godini, i dalje vidimo snažnu potražnju publike za pametnim poslovnim programiranjem i brend partnerima koji traže inovativna rešenja,” rekao je izvršni direktor Bloomberg Media M. Scott Havens. “Dosežemo 100 miliona modernih lidera mesečno na našim digitalnim platformama, a uspostavljanje brenda Bloomberg Originals pojašnjava našu viziju da im pružimo originalno i kreativno programiranje. Bloomberg Originals je savršena dopuna pametnoj i pronicljivoj globalnoj pokrivenosti tržišta uživo Bloomberg TV-a — tandem dizajniran da zadovolji sve veći apetit poslovnih lidera za pametnim sadržajem koji informiše i obrazuje.

59

Vezani članci

SALTO jučer prestala sa radom

SALTO jučer prestala sa radom

Francuska platforma za striming Salto prestala je jučer sa radom. Prošlog mjeseca, dioničari France Télévisions, M6 i TF1 su signalizirali...

insight-tv-intros-fast-originals

Insight TV intros FAST Originals

U cilju proširenja svoje posvećenosti ovom sektoru, globalni operater kanala i producent sadržaja fokusiran na milenijalce i Gen-Z, predstavio je...

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search