Bloomberg TV+ i Bloomberg Originali dolaze u Freevee kao FASTs

bloomberg-tv+-i-bloomberg-originali-dolaze-u-freevee-kao-fasts

Bloomberg TV+ i Bloomberg Originals sada su dostupni kao brzi kanali na Amazon Freevee u SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.
Bloomberg TV+ je već bio na Prime Video u Kanadi, Meksiku, Australiji i Brazilu, nudeći svoje globalne poslovne vesti i analize.
“Nije tajna da publika prelazi na striming kako bi konzumirala i vesti i zabavu,” kaže Trevis Vinkler, generalni direktor za video i audio u Blumberg Media. “Bili smo ispred te krivine, a sada možemo doprijeti do još šire publike.”

Saopštenje dolazi u trenutku kada Bloomberg Media nastavlja da širi svoju video ponudu pod brendom kanala Bloomberg Originals. Ovo nudi dokumentarce, video podkaste i ono što vlasnik kanala naziva “pametnom serijom” na raskrsnici poslovanja i kulture.

Amazon Freevee je besplatni streaming video servis sa hiljadama vrhunskih filmova i TV emisija, uključujući originale i FAST-ove. Svim FAST kanalima na Freeveeu može se pristupiti putem aplikacije Freevee, kao i unutar Fire TV-a i Prime Video-a.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top