Canela Kids timovi sa prevodom

Kompanija Canela Media najavila je najnovije partnerstvo sa Storybook-om, aplikacijom koja kombinuje priče sa alatima za roditelje kako bi smirili i pripremili svoju decu za spavanje.

Saradnja je osmišljena tako da publici Canela Kids ponudi niz umirujućih i edukativnih vinjeta, poboljšavajući vezu između deteta i roditelja, poboljšavajući kvalitet sna i promovišući osećaj zajedništva tokom porodičnih rutina pred spavanje.Canela Kids će ponuditi besplatan izbor ovih vinjeta na španskom jeziku za porodice da zajedno uživaju i uče. Canela Kids naručila je razvoj 10 originalnih priča isključivo prilagođenih svojoj platformi. Ove priče se fokusiraju na teme kao što su ljubaznost, hrabrost, prvi dan škole i prevazilaženje izazova.

Aplikacija Storybook, koju podržava Google i odabrana je za Apple Entrepreneur Program, tvrdi se da je “revolucionirala” rutinu pred spavanje za porodice širom svijeta. Sa kolekcijom od preko 100 priča koje je napisala Danijela Vega, u saradnji sa pedijatrijskim psiholozima i stručnjacima za spavanje, spoj pripovedanja, masaže i refleksologije ima za cilj da zadovolji emocionalno i fizičko blagostanje dece.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa kompanijom Storybook kako bismo besplatno doneli ove jedinstvene i smirujuće vinjete za laku noć u našu latino zajednicu kroz naš odeljak Canela Kids na Canela.TV,” rekla je direktorka Canela Kids-a Maggie Salas-Amaro. “Ovo partnerstvo sa kompanijom Storybook savršeno se poklapa sa vizijom kompanije Canela Kids da podstakne značajno vreme učenja porodice i podstakne snažne porodične veze kroz prijatna iskustva. Nudeći ove priče na španskom jeziku koje promovišu opuštanje, empatiju i emocionalno učenje, cilj nam je da stvorimo još obogaćujuće iskustvo za našu publiku i stvorimo dragocene trenutke koje porodice mogu da neguju dok se bave obrazovnim aktivnostima jačajući veze između roditelja i njihove dece.

Suosnivač Storybooka Francisco Cornejo dodao je: “Naša saradnja sa Canela Kids označava revolucionarni trenutak u kreiranju dječijeg sadržaja. Po prvi put, spajamo naučne uvide stručnjaka za spavanje i ponašanje sa očaravajućim pripovedanjem kako bismo proizveli sadržaj koji ne samo da zabavlja, već aktivno podstiče opuštanje i emocionalno blagostanje. Roditelji sada zaista mogu da veruju da njihova deca dobijaju sadržaj dizajniran da umiruje, angažuje i obogaćuje na način koji nikada ranije nije urađen. To je neverovatan skok ka srećnijem, zdravijem vremenu za spavanje i oduševljeni smo što smo na čelu ovog neverovatnog putovanja.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles