Skip to content

Canela Kids timovi sa prevodom

canela-kids-timovi-sa-prevodom
Kompanija Canela Media najavila je najnovije partnerstvo sa Storybook-om, aplikacijom koja kombinuje priče sa alatima za roditelje kako bi smirili i pripremili svoju decu za spavanje.

Saradnja je osmišljena tako da publici Canela Kids ponudi niz umirujućih i edukativnih vinjeta, poboljšavajući vezu između deteta i roditelja, poboljšavajući kvalitet sna i promovišući osećaj zajedništva tokom porodičnih rutina pred spavanje.

Canela Kids će ponuditi besplatan izbor ovih vinjeta na španskom jeziku za porodice da zajedno uživaju i uče. Canela Kids naručila je razvoj 10 originalnih priča isključivo prilagođenih svojoj platformi. Ove priče se fokusiraju na teme kao što su ljubaznost, hrabrost, prvi dan škole i prevazilaženje izazova.

Aplikacija Storybook, koju podržava Google i odabrana je za Apple Entrepreneur Program, tvrdi se da je “revolucionirala” rutinu pred spavanje za porodice širom svijeta. Sa kolekcijom od preko 100 priča koje je napisala Danijela Vega, u saradnji sa pedijatrijskim psiholozima i stručnjacima za spavanje, spoj pripovedanja, masaže i refleksologije ima za cilj da zadovolji emocionalno i fizičko blagostanje dece.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa kompanijom Storybook kako bismo besplatno doneli ove jedinstvene i smirujuće vinjete za laku noć u našu latino zajednicu kroz naš odeljak Canela Kids na Canela.TV,” rekla je direktorka Canela Kids-a Maggie Salas-Amaro. “Ovo partnerstvo sa kompanijom Storybook savršeno se poklapa sa vizijom kompanije Canela Kids da podstakne značajno vreme učenja porodice i podstakne snažne porodične veze kroz prijatna iskustva. Nudeći ove priče na španskom jeziku koje promovišu opuštanje, empatiju i emocionalno učenje, cilj nam je da stvorimo još obogaćujuće iskustvo za našu publiku i stvorimo dragocene trenutke koje porodice mogu da neguju dok se bave obrazovnim aktivnostima jačajući veze između roditelja i njihove dece.

Suosnivač Storybooka Francisco Cornejo dodao je: “Naša saradnja sa Canela Kids označava revolucionarni trenutak u kreiranju dječijeg sadržaja. Po prvi put, spajamo naučne uvide stručnjaka za spavanje i ponašanje sa očaravajućim pripovedanjem kako bismo proizveli sadržaj koji ne samo da zabavlja, već aktivno podstiče opuštanje i emocionalno blagostanje. Roditelji sada zaista mogu da veruju da njihova deca dobijaju sadržaj dizajniran da umiruje, angažuje i obogaćuje na način koji nikada ranije nije urađen. To je neverovatan skok ka srećnijem, zdravijem vremenu za spavanje i oduševljeni smo što smo na čelu ovog neverovatnog putovanja.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept