Chicago Sky obručuje Fubo kao zvanični streaming partner

0
chicago-sky-obrucuje-fubo-kao-zvanicni-streaming-partner
Unapređujući trenutni uspeh sportske TV striming platforme u sportskoj areni, profesionalni ženski košarkaški tim Chicago Sky imenovao je FuboTV kao zvaničnog partnera striming servisa.

Osnovana 2005. godine od strane glavnog vlasnika, Michaela Altera, Chicago Sky je bila prvi ženski profesionalni košarkaški tim u nezavisnom vlasništvu koji se pridružio Ženskoj nacionalnoj košarkaškoj asocijaciji (WNBA), američkoj ženskoj profesionalnoj košarkaškoj ligi.Ovo novo partnerstvo predstavlja Fubovo prvo partnerstvo sa WNBA timom nakon nedavnih marketinških partnerstava sa Boston Red Soxima, Cleveland Guardiansima, St. Louis Cardinalsom i Seattle Marinersima. Kao zvanični partner striming servisa, Fubo će članovima Sky season ulaznica ponuditi produžene besplatne probne periode, dok će članovi nesezonskih ulaznica imati pravo na besplatan probni period od 14 dana u https://www.fubo.tv/stream/chicago-sky/.

“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo da predstavimo novog partnera svetske klase koji će našim fanovima omogućiti veći pristup gledanosti putem strima,” rekao je Adam Foks, izvršni direktor i predsednik Čikago Skaja. Radujemo se što ćemo predstaviti naše verne vlasnike sezonskih ulaznica Fubu kroz produženu besplatnu probnu verziju, kao i omogućiti veći pristup svim našim navijačima tokom ostatka regularnog dela sezone i dok guramo ka plej-ofu.”

Fubo će prenositi Sky igre preko svojih partnera za sadržaj Marquee Sports Network, CBS, CBS Sports Network, ION i NBA TV. “Uvek smo se zalagali za ženski sport u Fubu, a naše partnerstvo sa Chicago Sky nam omogućava da podržimo tim na dubljem nivou,” rekao je suosnivač Fubo-a Alberto Horihuela. “Cory Adelson i naš marketinški tim za performanse osmislili su bezbroj načina na koje navijači Sky mogu da se povežu sa nama ove sezone. Takođe se radujemo dobrodošlici fanovima da uživo gledaju Sky na Fubu.”