Cinedigm timovi sa FUBU lansiraju For Us By Us Network

Vodeći američki streamer Cinedigm najavio je planove da postane vodeći provajder sadržaja prilagođenih afroameričkoj kulturi ulaskom u partnerstvo sa J. Alexander Martinom, osnivačem modnog brenda FUBU i producentom Robertom “Rushom” Evansom, kako bi pokrenuli For Us By Us Network.

Stavljajući lansiranje u kulturni kontekst, Cinedigm je rekao da, iako u SAD-u ima 41,6 miliona Afroamerikanaca, trenutno postoje samo 34 FAST kanala fokusirana na zajednicu, samo 2% svih dostupnih FAST kanala prema podacima koje je objavio Variety. Ovo je rečeno da Cinedigm predstavlja ogromnu priliku da se iskoristi ključna demografska grupa i dopre do nedovoljno opslužene publike u rastućem FAST segmentu industrije zabave.

Novi servis će sadržavati ono što je opisano kao autentičan i sirov sadržaj o pitanjima, ličnostima i trendovima vezanim za hip-hop kulturu i životni stil.

FUBU aplikacije će biti dostupne na webu, mobilnim uređajima i povezanim TV uređajima i pokretaće ih Cinedigm-ova Matchpoint Blueprint v2.0 platforma. For Us By Us Network će imati pristup kompletnom skupu mogućnosti video striminga koje nudi Matchpoint, što će omogućiti mreži da se brzo proširi na američko tržište, kao i na druga tržišta u razvoju.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa FUBU kako bismo doveli njihov prvobitni lifestyle brend na brzo rastuće FAST tržište i uspostavili ih kao lidera u uslugama video striminga koji zadovoljavaju potrebe afroameričke zajednice,” rekao je Marc Rashba, izvršni potpredsednik partnerstva u Cinedigmu.

“Donijet ćemo našu opsežnu stručnost u kanalima entuzijasta i našoj vodećoj Matchpoint platformi u industriji kako bismo stvorili uvjerljivu uslugu za ovaj pronicljivi brend. Sa njihovom dugogodišnjom istorijom i stasom koji ovaj lifestyle brend održava u afroameričkoj zajednici, planiramo da povećamo domet ovog brenda sa svim što nam je na raspolaganju, uključujući originalne nove ponude u pozorišnim predstavama, podcastima, fizičkim proizvodima, audio knjigama i drugim formatima.”

“Kao jedan od osnivača FUBU-a, stekao sam veoma duboko razumevanje i svest o urbanim potrošačima i šta ih privlači ne samo u modi, već i u zabavi,” dodao je Martin. “Kreirali smo For Us By Us Network kako bismo mogli da obezbedimo kvalitetan, pozitivan sadržaj za našu kulturu.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top