CJ ENM predstavio novu dramsku postavu

cj-enm-predstavio-novu-dramsku-postavu
Korejska kompanija za zabavu CJ ENM otkrila je da će predstaviti niz novih dramskih naslova za koje kaže da su “pedantno dizajnirani” kako bi zadovoljili preferencije domaćih i međunarodnih fanova.

Nova škriljaca obuhvata hladnokrvnog stažistu, Arthdal Chronicles: The Sword of Aramun i Twinkling Watermelon. Hladnokrvna stažistkinja otkriva priču o profesionalnoj majci, Hae-ri, 40-godišnjakinji koja nastoji da podmladi svoju karijeru nakon porođaja. Oslanjajući se na priliku koju joj je pružila bivša kolegica Ji-won, suočava se sa neočekivanom profesionalnom ulogom. Njoj je poveren zadatak da otpusti svoje kolege zaposlene majke, što je tema za koju se kaže da će odjeknuti širokim spektrom kancelarijskih zaposlenih, jer beleži autentičnu dinamiku korejskog radnog mesta zajedno sa zamršenom interakcijom odnosa. Serija je nedavno premijerno prikazana na CJ ENM-lansiranoj OTT platformi TVING.

Fantasy saga Arthdal Chronicles režira svoj povratak sa željno iščekivanom drugom sezonom, koju predvode svjetionici Jang Dong-gun, Lee Joon-gi, Shin Saekyeong i Kim Ok-vin. Od kreativne stabilnosti CJ ENM-ove dramske snage Studio Dragon, inauguralna epizoda će se emitovati na CJ ENM-ovom affiliate kanalu tvN u Južnoj Koreji i širom sveta putem Disney+.

Novo poglavlje serije prolazi kroz sudbine hrabrih protagonista koji upisuju niz legendi u drevnom carstvu Artha. Radnja je smeštena oko 8 godina nakon što je Tagon došao na vlast. Karakterizirana prepoznatljivim univerzumom i zamršenom pričom, serija je dizajnirana da očara globalnu publiku.

Slično produkciji Studija Dragon, Twinkling Watermelon se pojavljuje kao mladalačka romantična drama koja spaja novu i retro estetiku. Priča se vrti oko Eun-gyeola, dječaka gluvih odraslih (CODA) koji se nađe u nepoznatoj prošlosti, što dovodi do formiranja muzičkog ansambla. Ova drama je predviđena za jesenji debi putem TVN-a.

Komentarišući objavljivanje, Sehee Jang, šef globalnog marketinga u CJ ENM-u, rekao je: “U potpunosti smo spremni da isporučimo eklektičan niz zabavnih žanrova globalnoj publici kroz naš K-sadržaj. Sve veće međunarodno priznanje stečeno našim originalnim produkcijama svedoči o našoj posvećenosti izvrsnosti ovde u CJ ENM-u.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top