CJ ENM stiže na Roku streaming platformu

cj-enm-stize-na-roku-streaming-platformu
Nakon nedavnog dolaska na Roku Channel, vodeća korejska kompanija za sadržaje CJ ENM će proširiti svoj domet nakon što je otkrila da će svoj premium originalni sadržaj u rasponu od filmova i drama do zabavnih emisija sada biti dostupan na Tubi AVOD servisu.

Premijum sadržaj CJ ENM-a biće deo Tubijevih najbrže rastućih kategorija za ne-engleski sadržaj, jer je gledanost korejskog programiranja porasla preko

% u odnosu na prethodnu godinu na platformi.

Partnerstvo će biti pokrenuto sa više korejskih filmova, drama i K-POP serija, u ukupnom iznosu od nekoliko sati sadržaja, koji će biti dodati kao brendirana kustos Tubijevoj ponudi sadržaja koja nije na engleskom jeziku. Naslovi koji će biti dostupni od ovog meseca uključuju Squad , Reply , Hogu’s Love, The Chronicles of Evil, A Werewolf Boy, Hindsight i osam sezona M Countdown-a, sa dodatnim naslovima koji će biti dodati u 2023.
“Uzbuđeni smo što ćemo naš sadržaj predati Tubi gledaocima dok želimo da proširimo naš globalni domet ne samo lansiranjem našeg sadržaja na različitim platformama, već i u smislu pružanja širokog spektra usluga od AVOD-a do FAST-a,” rekao je Sebastijan Kim, direktor prodaje i akvizicija sadržaja u CJ ENM, “Planiramo da nastavimo da tražimo mogućnosti za povećanje dostupnosti našeg sadržaja globalnoj publici kako bismo zadovoljili rastuću publiku. zahtjevima našeg K-sadržaja.”
“Naše partnerstvo sa CJ ENM dolazi u optimalno vreme za Tubi dok rastemo i poboljšavamo naš fokus na sadržaju na stranom jeziku,” dodao je Adam Levinson (Adam Lewinson), direktor sadržaja Tubi-ja. “Naslovi na korejskom jeziku su sve popularnija destinacija za Tubi gledaoce i uzbuđeni smo što ćemo započeti ovu saradnju sa liderom u korejskom sadržajnom prostoru.”

Lansiranje CJ ENM-a na Tubi najnoviji je dodatak svojim partnerstvima za pružanje vrhunske zabave publici širom svijeta. Nedavno je CJ ENM pokrenuo K-Contents by CJ ENM na Pluto TV, CJ ENM Picks on Peacock i CJ ENM Selects na Apple TV aplikaciji. Lansiranje Roku kanala održano je u novembru

sa CJ ENM brendiranim kanalom About K-Content by CJ ENM lansiranjem kao FAST servis.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top