skip to Main Content
Crave donosi Viaplay Select u Kanadu
Crave-donosi-viaplay-select-u-kanadu
Neposredno pre nego što striming servis bude lansiran u zemlji početkom 2023. godine, Viaplay Group je sklopila partnerski ugovor sa Bell Media’s Crave kako bi ponudila nordijski premijum sadržaj publici širom Kanade putem Viaplay Select-a.

Viaplay Select je fokusiran na tržišta na kojima lokalni partneri mogu imati koristi od onoga što Viaplay kaže da je njegov jedinstveni sadržajni cjevovod. Viaplay-ova ponuda direktnih potrošača trenutno je dostupna u nordijskim i baltičkim zemljama, Poljskoj, Holandiji i Velikoj Britaniji, a u SAD i Kanadi će se pojaviti u prvom kvartalu 2023. godine.

Novi sporazum čini Kanadu 19. tržištem za Viaplay Select, koncept brendiranog sadržaja koji je Viaplay Group pokrenula u aprilu 2022. godine. Od 18. januara, pretplatnici Crave-a moći će da pristupe izboru kritički priznatih Viaplay filmova i serija, sa fokusom na Nordic noir, za koji je Viaplay vodeći producent, zajedno sa kustoskim produkcijama trećih strana iz regiona.

Scenarij Viaplay serije dostupne na Craveu uključuje nordijske noir drame Face to Face u kojem glume Ulrich Thomsen (na slici), Furia, The Machinery with Kristoffer Jonar (Mission: Impossible – Fallout) i Partizan, pobjednik najbolje serije na festivalu Canneseries 2020. Također dolaze u Crave su Viaplayove emisije za mlade odrasle osobe Delete Me and Threesome; popularne komedije-drame Harmonica, Love Me and Pørni; Filmovi treće strane kao što su The Emigrants, I Am Zlatan i Ronnie Sandahl’s Tigers’ švedski za najbolji međunarodni igrani film na dodjeli Oscara 2022.

“Oduševljeni smo što možemo ponuditi pretplatnicima Cravea još više premium programa za istraživanje”, komentirao je Justin Stockman, potpredsjednik za razvoj sadržaja i programiranje, Bell Media. “Originalni sadržaj Viaplay-a je poznat širom sveta i drago nam je što smo udružili snage sa Viaplay grupom kako bismo predstavili svoje jedinstveno uzbudljive serije i filmove na kanadsko tržište.”

“Ovo partnerstvo sa Craveom daje kanadskoj publici odličan ukus onoga o čemu se radi u Viaplay-u, uoči našeg direktnog lansiranja potrošačima,” dodala je Vanda Rapti, glavna komercijalna direktorka Viaplay grupe, Severna Amerika i Viaplay Select. “Viaplay je dom vrhunskog evropskog pripovedanja koje ima i stil i suštinu. Za manje od godinu dana, Viaplay Select je već doneo najbolje od Viaplay-a u 19 zemalja, a više ih je na putu u 2023. godini.

Pored Crave-a u Kanadi, Viaplay Select je lansiran na WOWOW u Japanu, CINDIE u devet latinoameričkih zemalja, SBS u Australiji i Pickbox NOW na sedam tržišta u istočnoj Evropi.

37

Vezani članci

Back To Top
Search