DAZN i Pluto TV potpisali ekskluzivni ugovor o sportskom sadržaju

dazn,-pluton-tv-seal-ekskluzivni-sportski-sadrzaj-ugovor
Pluton TV potpisao je ugovor sa vodećim sportskim streamerom DAZN o donošenju sportskog sadržaja na besplatni streaming televizijski servis u vlasništvu Paramounta lansiranjem pet DAZN kanala na više teritorija.

DAZN i Pluton TV imaju poslovni odnos od 2019. godine kada su se udružili kako bi isporučili DAZN Fight Zone, trosatni sedmični programski blok, gledaocima Pluton TV-a u SAD-u. Kroz novo partnerstvo, izveštavanje o fudbalu, pikadu i borilačkim događajima će doći na Pluton TV platformu u Nemačkoj i Austriji, uključujući ekskluzive za događaje uživo i istaknute emisije i sadržaj na zahtev.

Na ovim tržištima, gledaoci Pluton TV već mogu uživati u DAZN X Pluton TV International Football’, kanalu posvećenom fudbalu koji sadrži najbolje lige širom Evrope, prestižne kup turnire i uključuje nedeljnu ekskluzivnu akcentnu emisiju Pluton TV pod nazivom Die DAZN x Pluto TV Fußballshow”; ‘DAZN Darts X Pluto TV’, uključujući 18 godišnjih događaja u pikadu uživo kao besplatna TV ekskluziva za Pluton TV; i ‘DAZN Fights X Pluto TV’, koji će biti dostupan od 28. kolovoza i za koji se tvrdi da je prvi čisti, besplatni DAZN kanal borilačkih vještina koji će biti pokrenut na tržištima.

Sa ovim lansiranjima, Pluton TV kaže da će postati jedini besplatni streaming TV servis sa 100% posvećenim DAZN fudbalskim, pikado i borbenim kanalima na ovim tržištima.

Pluton TV takođe proširuje svoju ponudu posvećenu ženskom sportu dodavanjem dva DAZN kanala u Evropi i Latinskoj Americi: DAZN Heldinned X Pluto TV, lansiran na platformi u Nemačkoj i Austriji 28. avgusta, ponudiće uživo prenose, istaknute događaje i na zahtev poseban sadržaj vezan za ženski sport i discipline kao što je UEFA Liga šampiona, Njemačka prva liga (Frauen Bundesliga), Ladies Professional Golf Association, i još mnogo toga; i DAZN Women Football, već dostupan u nordijskim zemljama, Francuskoj i Latinskoj Americi.

“Oduševljeni smo što smo udružili snage sa DAZN-om i doneli tako jak izbor sportskih sadržaja gledaocima Pluton TV-a, uključujući ekskluzivno izveštavanje za fudbal, pikado i borbe u Nemačkoj i Austriji,” rekao je Olivije Džolet, izvršni potpredsednik i generalni direktor Pluton TV. “Ovo partnerstvo pokazuje našu posvećenost pružanju izuzetnog sadržaja našoj publici, čineći sport, uključujući nišne discipline kao što je pikado, dostupnijim široj publici. Takođe smo srećni što gledaocima Pluton televizije nudimo nenadmašan pristup nekim od najprestižnijih ženskih takmičenja, osnažujući ih da svedoče talentu, uzbuđenju i strasti sportistkinja kroz dva kanala posvećena ženskim sportovima.”

Pete Parmenter, DAZN EVP poslovni razvoj, dodao je: “Ovo je još jedno uzbudljivo partnerstvo koje podupire DAZN-ovu strategiju isporuke sve većeg spektra vrhunskih sportskih sadržaja fanovima na globalnoj osnovi. Ovaj sporazum povećava dostupnost i doseg sadržaja naših nosilaca prava, kao što je UEFA Liga šampiona za žene, i stvara još veću vidljivost za DAZN-ove najbolje pokrivenosti, proizvode i usluge u klasi dok nastavljamo naš put ka tome da budemo vodeća svetska sportska i zabavna platforma.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top