skip to Main Content
DAZN se proširuje na više od 200 zemalja 1. decembra

Usluga streaminga sporta DAZN proširit će se na više od 200 zemalja i teritorija od 1. decembra.

Platforma će debitirati uz back-to-back vikende koji uključuju bokserske događaje s međunarodnom privlačnošću. U subotu, 5. decembra, nadobudna lagana američka zvijezda Ryan Garcia preuzima borbu testiranog Britanca i zlatnog olimpijskog osvajača 2012. Luke Campbella. U subotu, 12. decembra, jedinstveni svjetski prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua OBE branit će svoje svjetske naslove protiv bugarskog obaveznog izazivača Kubrata Puleva.

Da bi se maksimizovala međunarodna publika širom Sjeverne Amerike i Evrope, glavni događaji za obje borbe započet će oko ponoći GMT.

Početna mjesečna cijena cijene za nova tržišta bit će 1,99 GBP ili manje.

„Od Velike Britanije do Meksika i Australije, vidjeli smo ohrabrujući nivo interesa za naše ključne događaje od prvog pokretanja 2016. godine“, rekao je DAZN EVP Joseph Markowski.

“Radujemo se što ćemo ovog decembra predstaviti platformu DAZN širom svijeta sa uzbudljivim rasporedom borbi.”

Po lansiranju, DAZN-ova globalna platforma sadržavat će bokserske događaje na svjetskom prvenstvu, kao i sve veću arhivu klasičnih borbi, atletskih karakteristika i spisak originalnih programa, uključujući 40 dana, subotnju borbu uživo i jednu noć . Dodatni sportovi i programi biće dodani početkom 2021. godine.

Aplikacija DAZN bit će dostupna globalno na većini uređaja povezanih s internetom, uključujući pametne telefone, tablete, laptope, računare i uređaje za dnevne sobe kao što su pametni televizori, streaming uređaji i igraće konzole.

75

Vezani članci

Back To Top
Search