Eazie TV počinje sa pet Thema kanala

0
eazie-tv-pocinje-sa-pet-thema-kanala
Eazie TV počinje sa pet Thema kanala
Cilj i tvrdnja da mogu revolucionirati način na koji ljudi u Singapuru gledaju televiziju Eazie TV pokrenut je nizom servisa, uključujući pet tematskih kanala sa Thema TV-a koji obuhvataju živu muziku, zabavu, kino i drame.

Dostupna preko M1 kao ekskluzivni telekomunikacioni partner, platforma Eazie TV nudi pristup više od 75 kanala iz globalnih i regionalnih TV mreža. Pruža iskustvo gledanja sa planom pretplate za otkazivanje u bilo koje vreme, donoseći najbolje od linearne televizije preko over-the-top (OTT) tehnologije.Korisnici mogu preuzeti TV kanale i sadržaj na zahtjev na nizu eko-sistema aplikacija i uređaja, uključujući iOS, Google Play, Apple TV, Android TV, LG i Samsung, kao i vodeće web preglednike kao što su Chrome, Safari i Firefox.

Kroz ugovor sa kompanijom Canal+ Thema, korisnici Eazie TV-a sada imaju pristup klasičnoj muzici, baletu i operi na Mezzo Live-u, kao i ultimativnom koncertnom video iskustvu najprodavanijih umetnika u svim popularnim žanrovima na Qello koncertima by Stingray. Oni mogu da uživaju u vrhunskom izboru klasičnih i nezavisnih filmskih remek-dela na FilmBox Arthouse-u, glavnoj popularnoj turskoj seriji na Dizi kanalu, obe u produkciji SPI International-a, i otkriće INPLUS jedinstvene i remetilačke priče i avanture.

“Eazie TV je sastavila pristup pretplati bez presedana na singapurskom pay-TV tržištu,” izjavio je generalni direktor Thema APAC Alexandre Bac. “Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Eazie TV u ovom ambicioznom projektu koji će dovesti novu publiku na naše premijum tematske kanale.”

“Oduševljeni smo što smo prva platforma u Singapuru koja je pokrenula Dizi Channel, FilmBox Arthouse, Mezzo Live, INPLUS, Qello koncerte Stingraya među našom fantastičnom linijom kanala. Naš cilj za Eazie TV je da obezbedimo zdrav sadržaj za celu porodicu i ovi međunarodni kanali su odličan dodatak ponudama našeg kanala.”