Echelon Studios proširuje FAST distribuciju na TCL kanal

0
echelon-studios-prosiruje-fast-distribuciju-na-tcl-kanal
Globalni distributer nezavisnog programa za plaćanje po pregledu (PPV), kablovskih i osnovnih kablovskih sistema širom sveta, Echelon Studios je nastavio sa besplatnim uvođenjem TV (FAST) podržanih oglasima, dodajući nekoliko novih kanala na TCL Channel besplatnu striming platformu.

TCL Channel je streaming usluga dostupna na TCL televizorima, koje pokreću Roku i Google pametni TV sistemi. TCL ima preko 300 živih linearnih kanala, kao i sadržaj na zahtev. TCL gledaoci će imati pristup Echelonovoj biblioteci A-Z kanala, sa originalnim i ekskluzivnim programom. Paket uključuje A-Z Action, A-Z Black Cinema i A-Z Classic Flix plus druge.Biblioteka Echelon Studios sadrži više od 20.000 naslova u svim žanrovima, uključujući međunarodne filmove, dokumentarce i kratke filmove. Echelon Studios je prihvatio partnerstva sa brojnim vodećim distributivnim platformama, uključujući Mometu, FlixHouse, Watch Free TV i HeroGo TV. Kanali su dostupni na Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, iOS, Android i webu.

“Oduševljeni smo što sarađujemo sa TCL-om – jednim od najvećih proizvođača televizora u SAD-u – kako bismo naše A-Z kanale doveli u potpuno novu bazu televizijskih gledalaca,” rekao je Sandro Gohoho, predsjednik licenciranja i logistike za Echelon Studios komentarišući novi dogovor. “TCL kupci očekuju najbolje kada je u pitanju kućna zabava. Proširenje naše distribucije sa TCL-om poboljšava njihovu ponudu i odražava našu posvećenost da potrošačima obezbedimo vrhunski besplatni sadržaj.”

TCL menadžer za razvoj poslovanja Dangee Ho je dodao: “Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Echelon-om, zajedno smo ostvarili veliki napredak do sada. Ove godine se radujemo što će novi FAST kanali biti ugrađeni u TCL Channel premium linearne kanale.”

Advertisement