ElectricNOW enEspañol FAS kanal stiže na više platformi u SAD-u

0
electricnow-enespanol-fas-kanal-stize-na-vise-platformi-u-sad-u
Kompanija za proizvodnju i distribuciju sa sjedištem u Los Angelesu, Electric Entertainment, najavila je pokretanje ElectricNOW enEspañol, španske verzije svog linearnog besplatnog TV kanala (FAST) podržanog oglasima.

Dostupna odmah na FAST channel platformama u SAD-u, usluga je prva svešpanska over-the-top (OTT) usluga kompanije Electric Entertainment. ElectricNOW en Español će prvo ići uživo u SAD-u, a zatim će slijediti i druge teritorije na kojima je ElectricNOW trenutno dostupan.ElectricNOW en Español FAST kanal će biti dostupan na streaming platformama, uključujući TCL Channel, Local Now i Plex, plus još mnogo toga. ElectricNOW enEspañol će takođe biti dostupan na ElectricNOW aplikaciji i na sajtu ElectricNOW.

“Jedna od glavnih inicijativa kompanije Electric je da osigura da budemo inkluzivni za različitu publiku. Oduševljeni smo što možemo proširiti svoj domet na gledaoce španskog govornog područja,” rekao je Dean Devlin, izvršni direktor Electric Entertainmenta, komentarišući lansiranje.

Premium OTT aplikacija ElectricNOW i FAST kanal sa vlastitim proizvedenim sadržajem Electric Entertainmenta kao što su omiljene TV serije Leverage, Leverage: Redemption, The Librarians, Almost Paradise i The Outpost, kao i stečeni programi poput igranih filmova Blackway u kojima glumi Anthony Hopkins i Knjiga ljubavi u kojoj glume Jason Sudeikis i Maisie Williams.

Pored besplatnog streaming sadržaja, ElectricNOWApp uključuje i specijalni sadržaj bonus funkcija, programski vodič, komponente video na zahtjev i pay-per-view. Kanal i aplikacija su dom novopokrenute podcast mreže Electric, Electric Surge, koja uključuje hit serije kao što su The Official Leverage: Redemption Aftershow: A Very Distinctive Podcast, Kanal je dostupan na brojnim platformama uključujući The Roku Channel, Samsung TV Plus, Amazon Freevee, Sling Freestream, Plex, STIRR, Local Now, TiVo Plus, Redbox, Vizio, XUMO, TCL Channel, Stremium, Distro TV, Vidgo, Hisense Vidaa, LG Channels, Glewed TV, MyBundle.com TV i Select TV.