skip to Main Content
FAST Channels TV donosi popularno gledanje na CarbonTV
Fast-channels-tv-donosi-popularno-gledanje-na-carbontv
Provajder tehnologije sadržaja i monetizacije FAST Channels TV potpisao je partnerstvo sa premium video platformom CarbonTV kako bi isporučio novi kanal plus katalog sadržaja za entuzijaste na otvorenom.

Nova TV Skull Bound prikazuje voditeljicu i umjetnicu lobanje Janu Waller koja vodi gledaoce u lov i ribolovne avanture širom svijeta, prikazujući ono što se zove pejzaž koji oduzima dah i nevjerovatan divlji svijet. Iako je trenutno dostupan samo na CarbonTV-u, Skull Bound TV će uskoro biti dostupan na različitim FAST TV platformama.

Partnerstvo će takođe doneti više od 100 FAST kanala na postojeći veliki izbor naslova CarbonTV-a, uključujući PBS dokumentarnu seriju Wild America zajedno sa bibliotekom kvalitetne avanturističke zabave i emisija vezanih za životinje.

U partnerstvu sa FAST Channels TV-om, predsednica CarbonTV-a Julie McQueen rekla je: “FAST Channels TV nam je omogućila da podignemo distribuciju sadržaja, proširimo domet i pružimo bogato iskustvo gledanja široj publici. Dok nastavljamo da širimo našu ponudu, nadamo se da ćemo iskoristiti široku mrežu i stručnost FAST Channels TV-a.”

Izvršni direktor televizije Fast Channels Russell Foy: “Inovativni model prihoda kao usluge u srcu FAST Channels TV-a čini uvjerljiv poslovni slučaj i za dobavljače sadržaja i OTT platforme. Ponosni smo što smo u mogućnosti da proširimo ponudu potrošača CarbonTV-a, proizvodeći namenski vođen sadržaj koji će publika voleti.”

FAST Channels TV sarađuje sa vlasnicima sadržaja i platformama kako bi obezbedio dodatni sadržaj, tehnologiju, aplikacije i usluge monetizacije, omogućavajući svojim partnerima da fokusiraju svoje resurse na obezbeđivanje dodatnog premijum sadržaja i marketinških napora koji će definisati uspeh projekta.

71

Vezani članci

Back To Top
Search