FilmRise kupuje SAD, Kanadu AVOD, FAST prava na Urban Home slate

filmrise-kupuje-sad,-kanadu-avod,-fast-prava-na-urban-home-slate
Filmski i TV studio FilmRise dodatno je ojačao svoj buket streaming mreže u dogovoru s afroameričkim distributerom sadržaja Urban Home Entertainment za preko

programa za SAD i Kanadu.

Sporazum daje FilmRise AVOD i FAST prava za svoje aplikacije i FAST kanale i uključuje filmove i serije kao što su osam tomova Laffapalooze, čiji je domaćin dobitnik Oscara Jamie Foxx i sadrži stand-up komične izvođače kao što su Tracey Morgan, David Alan Grier, Sherri Shepherd, Loni Love, Kevin Hart, Cedric the Entertainer, Steve Harvey između ostalih.

Ostali naslovi predstavljeni u ugovoru uključuju Streets u kojem glumi reper Meek Mill, 2010 Harlem International Film Festival najbolji filmski pobjednik Anchor Baby, Fatima’s Revenge, u produkciji Geralda Barclaya (Wu: Priča o Wu Tang klanu), Big Black Comedy, Volumes 1 – 5, A Beautiful Soul, Breathe i The Urbans.
“Dok nastavljamo da razvijamo našu globalnu striming mrežu, bio nam je glavni prioritet da preopslužimo raznoliku publiku,” rekao je Maks Ajnhorn, viši potpredsednik akvizicija i koprodukcija, komentarišući dogovor. “Naslovi Urban Home Entertainment-a su visokokvalitetni programi sa neverovatnim talentima koje smo uzbuđeni da predstavimo na više kanala u okviru FilmRise Streaming mreže, uključujući našu vodeću aplikaciju FilmRise, kao i FilmRise komediju, FilmRise Black TV, FilmRise Free Movies aplikacije i FAST kanale i još mnogo toga, dajući sadržaju mnogo nekretnina i otkrivanja.”

Barrett Dungey, izvršni direktor Urban Home Entertainmenta, dodao je: “Imajući naše programe na FilmRise streaming mreži u SAD-u i Kanadi omogućava nam da besplatno ponudimo naše naslove širokoj i raznolikoj publici. Impresionirani smo ogromnim dometom koji je FilmRise zadržao i nastavlja da se širi.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top