Skip to content

Fubo postigao velike uspjehe u partnerstvu Boston Red Soxa

fubo-postigao-velike-uspjehe-u-partnerstvu-boston-red-soxa
Označavajući prvi takav ugovor ove sportske TV striming platforme sa franšizom Major League Baseball, FuboTV je postao partner legendarnog tima Boston Red Soxa za sezonu 2023.

Višestrano partnerstvo uključuje pokretanje Fubo brendiranja i ugostiteljskih mogućnosti na kultnom stadionu Fenway Park Red Soxa, kao i angažman navijača kako na stadionu tako i na više digitalnih platformi.

Fubo smatra partnerstvo sa Red Soxima prirodnim produžetkom s obzirom na njegovo postojeće prisustvo na bostonskom tržištu kroz lokalnu sportsku pokrivenost Red Soxa, Patriotsa, Celticsa i Bruinsa. Fubo, koji takođe tvrdi da je lider u strimingu u bejzbol pokrivenosti, prenosi Red Sox igre preko NESN-a, lokalnih televizijskih mreža, nacionalnih sportskih mreža ESPN i FS1, kao i MLB Network, MLB Strike Zone i, u poslednje vreme, MLB-a. TV. Fubo se može pohvaliti kompletnom pokrivenošću regionalnih sportskih mreža (RSN) na području Bostona, gdje nosi NBC Sports Boston kao i NESN.

“Fubo kupci su veoma strastveni prema sportu, a ljubitelji bostonskih sportova su očigledno veoma strastveni prema Red Soxima, što ovo partnerstvo čini još posebnijim,” rekao je Yale Wang, SVP, marketing, Fubo komentarišući partnerstvo. “Fubo je ponosan što je partner Boston Red Soxa ove sezone. Radujemo se što ćemo uslužiti ljubitelje Red Soxa našom sportskom prvom premium platformom, koja je rangirana na prvom mestu zadovoljstva kupaca među provajderima TV striminga uživo od strane J.D. Power-a.”

“Boston Red Soxi su ponosni što se udružuju sa Fubom kao njihovim prvim MLB Club odnosom, a njihov vodeći status u industriji u sportskom streamingu čini ih prirodnim izborom kao partnera kluba,” rekao je Troup Parkinson, EVP, partnerstva Boston Red Soxa. “Radujemo se što ćemo im pomoći da pruže navijačima Red Soxa dodatne pogodnosti u Fenway Parku i podrže njihovu opsežnu pokrivenost današnjim utakmicama kroz pouzdane partnere poput NESN-a.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept