FuboTV dodaje AI-powered ‘FAST’ radio kanale u prvom za OTT

fubotv-dodaje-ai-powered-‘fast’-radio-kanale-u-prvom-za-ott

Prva sportska TV streaming platforma FuboTV lansirala je 10 potpuno brendiranih “FAST” radio stanica u SAD-u kao dio svoje strategije diverzifikacije zabavne postave, “i redefiniranja šta znači biti zamjena za kablovsku televiziju za cijelu porodicu.”
Kompanija sarađuje sa Super Hi-Fi, koji pruža radio usluge zasnovane na veštačkoj inteligenciji za emitovanje i digitalne medijske platforme. Kompanije tvrde da je ovo prvo radio iskustvo stvoreno od temelja za OTT uslugu, sa TV-first interfejsom plus programiranjem dizajniranim posebno za Fubovu publiku.

Upotreba termina “FAST radio” proširuje značenje FAST (besplatni streaming TV podržan oglasima) na novi medij, ali uredno artikuliše ideju.

Zajednički nazvani Fubo Radio, ‘Fubo Radio FAST kanali’ dostupni su u Fubovom osnovnom kanalu, Fubo Pro. To su: Hits Radio, Hip-Hop One, Top Country, Classic Rock, 90s Alternative, Éxitos Latinos, The Holidays, Coffee Time, The 80s i Dinner Party.

Fubo Radio će obezbediti kvalitetnu produkciju i zanimljiv sadržaj koji ljudi očekuju od najboljih svetskih radio stanica, obećava FuboTV. David Gandler, suosnivač i izvršni direktor kompanije Fubo, kaže: “Fubo korisnici ‘Dođite po sport i ostanite za zabavu’, zbog čega je uvek prioritet da ojačamo našu ponudu sadržaja u prvom sportu sa zabavom.”

Zack Zalon, izvršni direktor Super Hi-Fi-ja, dodaje: “Zvučna traka brzo postaje novi kućni stereo i sada, sa Fubo radiom, pretplatnici mogu uživati u usluzi na svjež novi način koji donosi sjajnu muziku u dom. Ove radio stanice sa visokim uticajem će pomoći da se donese značajna vrednost Fubo pretplatnicima. Ponosni smo što podržavamo Fubo u donošenju ove prve takve vrste usluge na tržište.”

Originalni naziv: Jonas Leupe on Unsplash

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top