Galsngear lansira Tequity Hub

0
galsngear-lansira-tequity-hub
Galsngear lansira Tequity Hub
Podržavajući svoj cilj osnaživanja žena u medijskoj i zabavnoj industriji, #Galsngear je predstavila svoju najnoviju inicijativu, Tequity Hub.

Novi objekat je opisan kao “oličenje jednačine tequity = veštine + pristup + vidljivost, zajedno sa zajednicom koja podržava.” Ovaj program obuke i umrežavanja, koji se održava svakog meseca na LIVE! Online platforma za događaje namijenjena je ženama koje žele unaprijediti vještine i unaprijediti svoju karijeru u industriji. Centar je otvoren za sve žene u industriji i sve zainteresovane strane u industriji.Sa Tequity Hub-om, #Galsngear kaže da poštuje svoju misiju da izgradi zajednicu koja ne samo da podržava žene, već i stvara platformu za povezivanje sa resursima i mogućnostima neophodnim za njihovo napredovanje u karijeri. Kao deo te misije, organizacija sarađuje sa vodećim proizvođačima, emiterima i drugim industrijskim grupama. Tequity Hub će poslužiti kao katalizator napretka, gde potencijalni sponzori i učesnici mogu imati opipljiv uticaj na rodnu ravnopravnost u sektoru.

Jedna od svrha Tequity Hub-a je da osigura da hardverske i softverske kompanije prepoznaju vrednost uključivanja žena u svoje beta test mreže. #Galsngear se nadaju da će biti most koji povezuje ove kompanije sa talentovanim ženama u zajednici. Ove žene mogu pružiti neprocjenjiv uvid i doprinos kao beta testeri.

“Tehnologija i alati se brzo mijenjaju u medijskoj i zabavnoj industriji, što znači da mi žene možda propuštamo priliku za karijeru ili povećamo plaću ako se ne prilagodimo i ne poboljšamo – bilo da smo u tehnologiji ili upravljamo njome,” rekla je osnivačica #Galsngear Amy DeLouise. “Na Tequity Hub-u, kreiramo prodavnicu na jednom mestu za žene koje žele da unaprede veštine.”

Tequity Hub događaji će se održavati svakog trećeg utorka u mesecu, počevši od 15. avgusta na LIVE! Online Event Platform.

Advertisement