Globant nets ugovor o ukidanju rasta FIFA+ striminga

globant-nets-ugovor-o-ukidanju-rasta-fifa+-striminga
S obzirom na to da je Svjetsko prvenstvo u Kataru prošlo samo nekoliko sedmica, FIFA je potpisala ugovor sa digitalnim konsultantom i softverskim provajderom Globantom kako bi podstakla rast svoje FIFA+ striming platforme i podržala buduće vodeće događaje.

Prvi put najavljena u aprilu, FIFA + je besplatna digitalna striming platforma stvorena da poveže ljubitelje fudbala širom sveta dublje sa igrom. Usluga omogućava pristup živim fudbalskim utakmicama iz svih krajeva sveta; interaktivne igre; vijesti; Informacije o turniru; i ono što se zove revolucionarni, nenadmašni video sadržaj koji pruža istinski globalno pripovedanje priča o muškoj i ženskoj igri i još mnogo toga. Do kraja , FIFA + će strimovati ekvivalent

igara uživo godišnje od FIFA + će takođe ponuditi prenos uživo od evropskih top liga do prethodno neserviranih takmičenja iz celog sveta u muškom, ženskom i omladinskom fudbalu.

Kao dio svojih odgovornosti, Globant – koji ima , zaposlene i prisustvo u
zemljama – stvorit će nove značajke i povezana iskustva za FIFA+ korisnike uz podršku distribucije platforme.

Pored toga, kompanija će biti regionalni navijač ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu u Severnoj Americi i Evropi, kao i sponzor FIFA Svetskog prvenstva za žene u Australiji i Novom Zelandu

. Globant će također biti globalni sponzor FIFAe serije u

,
i
, te navijač svjetskih turnira FIFA U-
Svjetskog prvenstva za žene
Svjetskog prvenstva za žene
.
“Od svog lansiranja u aprilu, FIFA + se brzo etablirala kao platforma za navijače, kao i digitalni dom FIFA događaja, uključujući i one koje će Globant podržati u narednim godinama,” rekao je Romy Gai, glavni poslovni direktor FIFA-e. Kroz svoju višestranu podršku, Globant će igrati vitalnu ulogu u ubrzavanju razvoja FIFA+ kao revolucionarnog digitalnog čvorišta koje inspiriše i angažuje ljubitelje fudbala širom sveta.

Suosnivač i izvršni direktor Globanta Martin Migoja je dodao: “Ponosni smo što smo počeli da radimo sa FIFA-om kako bismo ih pratili u procesu digitalne transformacije i nastavili sa pokretanjem našeg cilja ponovnog stvaranja industrija. Ovo višegodišnje partnerstvo nadilazi svako specifično takmičenje i podržava ovaj sport u svim njegovim izrazima – ženama, muškarcima, esportovima i mladima. Verujemo da neograničeni glasovi donose neograničenu moć, a raznolikost je ključni faktor za inovacije.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top