skip to Main Content
Hayu će biti dostupan u BiH i zemljama regiona

Služeći ljubiteljima rijaliti žanra, Hayu nudi preko 300 emisija i preko 9.000 epizoda premium reality TV sadržaja uključujući sve sezone popularnih franšiza The Real Housewives, Below Deck i Million Dollar Listing, kao i sve sezone i spin-off serije Keeping Up. Sa Kardashiankama – sve od samog početka.

Usluga nudi izbor niza nepisanih podžanrova na engleskom jeziku, uključujući dom i dizajn, izlaske, kuhanje, pravi kriminal i modu. Ogromna većina emisija dostupna je na Hayu istog dana kada se emitiraju u SAD-u.

Lansiranjem Direct-to-Consumer (DTC) na nizu uređaja kao što su mobilni, tableti, TV, konzole i web, Hayu će biti dostupan, po prvi put u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Nova tržišta u kojima će usluga biti dostupna uključuju Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Grčku, Kosovo, Maltu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.

Novo lansiranje se također temelji na tekućem širenju usluge na drugim europskim tržištima – uključujući lansiranje 2021. u Francuskoj, Italiji, Španiji, Portugalu, Švicarskoj, Litvaniji, Estoniji, Latviji, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj.

„Kao destinacija za svjetski poznati reality sadržaj, oduševljeni smo lansiranjem Hayua u Rumuniji i 15 dodatnih teritorija širom Centralne i Istočne Evrope, gdje se radujemo partnerstvu s platformama i telekomunikacijama kako bismo služili njihovoj mladoj ženskoj publici,“ komentirao je Hendrik McDermott , MD, direktno potrošaču, globalno, NBCUniversal. “Ova velika prekretnica proširenja usluge na preko 40 teritorija širom svijeta nastavlja da ispunjava naš cilj da ponudimo najbolju reality TV još većem broju obožavatelja žanra.”

87

Vezani članci

Back To Top
Search