HD+ lansira novu mobilnu aplikaciju HD+ Stream

0

Njemački operater platforme HD+ lansira novu aplikaciju za mobilnu upotrebu TV kanala i usluge nadoknade kod kuće i u pokretu.

HD+ Stream uključuje više od 80 javnih i komercijalnih HD kanala koji se mogu primati kao prijenosi uživo na pametnom telefonu ili tabletu (Android/iOS). Naime, klasična HD+ pretplata putem Astre (19,2° istočno) ili IP stream za televizor nije potrebna.Aplikacija, koja je dostupna u Google Play Storeu i Apple App Storeu, košta 8,99 eura mjesečno; pretplatu je moguće otkazati svaki mjesec. Za testiranje aplikacije nudi se besplatno testno razdoblje od sedam dana.

Uz TV kanale, HD+ Stream sadrži dodatne funkcije kao što su ponovno pokretanje programa koji se trenutno izvode, funkcija pretraživanja koja pokriva TV uživo i sadržaj na zahtjev, EPG, preporuke sadržaja i popis za gledanje za osobno planiranje programa s funkcijom podsjetnika . Do dva streama mogu se koristiti istovremeno na ukupno pet različitih uređaja.

U drugim zemljama EU korisnici također mogu koristiti mobilni streaming dok putuju bez dodatnih troškova. EPG se može nastaviti koristiti besplatno nakon otkazivanja pretplate.

HD+ Stream je paket proizvoda koji se sastoji od HD+ ToGo za pametne telefone i tablete i HD+ IP za pametne televizore. Korisnici koji posjeduju kompatibilni TV prijemnik Panasonica i, od početka 2024., Samsunga, stoga mogu također koristiti HD+ Stream kao uslugu TV streaminga na svom pametnom TV-u bez dodatnih troškova. Do tri paralelna TV streama tada će biti dostupna za te korisnike, kao što je HD+ glasnogovornik potvrdio za Broadband TV News .