HSN pokreće Livestream video kupovinu na Sling Freestreamu

0
hsn-pokrece-livestream-video-kupovinu-na-sling-freestreamu
HSN pokreće Livestream video kupovinu na Sling Freestreamu
Nastavljajući da širi svoj domet na FAST uslugama, ponudi za kupovinu uživo i video pripovedanje HSN je lansirao na platformi Sling Freestream besplatne striming televizije (FAST).
Pridruživši se svom Kurate Retail stabilnom partneru QVC-u na streaming servisu, za koji su jedina dva kanala za kupovinu uživo, HSN će donijeti programiranje, koje sadrži različite kategorije proizvoda.

To ukljuchuјe kustoski asortiman ekskluzivnih proizvoda i vodeћih brendova u zdravlju i lepoti, nakitu, domu/zhivotnom stilu, modi / aksesoarima i elektronici. Takođe uključuje stručnjake za zabavu, ličnosti i industriju kako bi pružili jedinstveno iskustvo kupovine. Top destination programi su uključivali Gotta See G by Giuliana Rančić i The List with Debbie D.Lansiranje odražava kontinuirano strateško širenje iskustva kompanije HSN kroz partnerstva i saradnju sa novim medijima i digitalnim platformama. HSN se obraća korisnicima širom SAD-a putem dva linearna kanala, web stranice i mobilne aplikacije, servisa za streaming koji se može kupovati (HSN+) i društvenih stranica. HSN-ovi linearni kanali su široko dostupni na kablovskoj/satelitskoj televiziji, besplatnoj televiziji i digitalnom prenosu uživo.

“HSN nudi zabavno i zanimljivo iskustvo video kupovine uživo Sling Freestream-u, zabavnom novom FAST servisu koji je kreirao jedan od lidera u strimovanju TV-a,” rekao je David Apostolico, SVP, streaming iskustvo i distribucija, vCommerce poduhvati u Qurate Retail Group komentarišući lansiranje. “Radujemo se što ćemo dočekati nove kupce u HSN putem Sling Freestream-a, istovremeno pružajući našim postojećim klijentima još jedan zgodan način pristupa njihovim omiljenim HSN ličnostima, proizvodima i programiranju.”

Sling Freestream gledaocima donosi liniju od 400+ besplatnih TV kanala uživo i pristup preko 40.000 emisija i filmova na zahtev. Usluga je dostupna besplatno putem glavnih streaming uređaja, pametnih televizora, tableta, igraćih konzola, računara i pametnih telefona.
corporate.hsn.com